Mīlestības laikā Čili Pica piedāvā sirdi un karsto šokolādi

No 08.02. līdz 15.03.2011 akcijas «Mīlestības laiks...» ietvaros «Čili Pica» saviem klientiem piedāvā oriģinālu picu sirds formā.

«Čili Pica» ievēro arī Latvijā iecienītās Svētā Valentīna dienas un 8. marta svētku svinēšanas tradīcijas un šajā laikā aicina ikvienu iepriecināt mīļoto un sevi ar sirsnīgu dāvanu.

Īpašajā ēdienkartē atradīsiet trīs veidu picas. Atbilstoši gaumei ikkatram būs iespēja nobaudīt sātīgo Debešķīgo sirdi ar vistas gaļu, Palermo sirdi ar jūras veltēm vai karamelizēto Mīlas sirdi. Pilnvērtīgai garšas baudai «Čili Picas» bārmeņi pagatavos arī četru veidu īpašos mīlestības karsto šokolādi Viņai un Viņam.

Uzdāvināt sirsnīgu pārsteigumu draugiem iespējams, apmeklējot jebkuru «Čili Picas» picēriju Rīgā vai pasūtot picu uz mājām – zvanot pa tālruni uz numuru 1822. Atgādinām, ka ar «Čili Picas» Drauga karti ir lētāk.

Kopš 2001. gada Latvijā darbojas 20 «Čili Picas» picērijas, jau drīzumā marta sākumā Rīgā tiks atvērta vēl viena picērija Kurzemes prospektā 1a, kurās iespējams nobaudīt ne tikai plašo picu klāstu, bet arī zupas, otros ēdienus, kā arī deserta ēdienus un dzērienus. Plānojot ballīti draugu lokā, iespējams iepriekš rezervēt galdiņu.

Picēriju apmeklētāji var būt droši, ka tiks laipni apkalpoti un pasniegtais ēdiens būs pagatavots no kvalitatīvas pārtikas. Esat laipni aicināti izmantot arī ēdiena piegādes pakalpojumu!

«Čili Pica» novēl mīļotajiem svētkus baudīt silti un gardi!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Novatours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.081038sec.