McDonald’s sāk piedāvāt «New York Crispy» Latvijā

No 2011.gada 18.marta, “McDonald’s” restorānos Baltijas valstīs ir pieejams jauns liellopa gaļas premium hamburgers “New York Crispy”. Šāds nosaukums dots par godu vienam no amerikāņu simboliem – Ņujorkai, savukārt “crispy” nozīmē to, ka hamburgerā ir kraukšķīgs bekons un sīpoli.

“Mūsu restorānu apmeklētāji jau zina, ka ik palaikam ēdienkartē iekļaujam jaunus īpašus produktus, kuri ir pieejami noteiktu pārdošanas laiku, pārsvarā – pāris mēnešus, un pēc tam seko jauns pārsteigums. Esam priecīgi paziņot, ka no šodienas mūsu astoņu restorānu apmeklētājiem Rīgā sākam piedāvāt augstas kvalitātes premium hamburgeru “New York Crispy”. Tas ir jau ieguvis plašu atzinību daudzās Eiropas valstīs, un mēs ceram, ka arī Latvijas iedzīvotājiem tas garšos,” saka Viktors Tedesko, “McDonald’s” pārstāvniecības Latvijā SIA “Premier Restaurants Latvia” vadītājs.

“New York Crispy” hamburgeri veido 100% liellopa gaļa, bekona un tomātu šķēlītes, siers, salāti, maizītes ar siera un bekona garšu un kraukšķīgi sīpoli. Garšas autentiskumu nodrošina īpašas mērces.

“McDonald’s” ir 27 restorāni Baltijas valstīs, no kuriem astoņi darbojas Latvijā, desmit Igaunijā un deviņi Lietuvā. Šī gada laikā “McDonald’s” plāno Latvijā rekonstrutēt divus restorānus un atklāt trīs jaunus restorānus, tajā skaitā pirmo restorānu ārpus Rīgas. Lietuvā viens restorāns jau durvis vēra janvārī, un gada laikā tiks pievienots vēl viens restorāns, savukārt Igaunijā viens “McDonald’s” restorāns tiks rekonstruēts. Kopumā “McDonald’s” attīstības licences turētājs Baltijas valstīs un Maltā “Premier Capital Limited” plāno ieguldīt 20 miljonus eiro (14 miljonus latu) attīstībā un paplašināt savu tīklu līdz 35 restorāniem Baltijas valstīs līdz 2013.gadam.

 

 

 

Par “McDonald’s”

“McDonald’s“ (NYSE:MCD) ir vadošais ātrās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs ar vairāk nekā 32 000 restorānu 117 valstīs. Ap 80% no McDonald’s restorāniem pieder franšīzēm, kas nodrošina to darbību. Papildu informācija par McDonald’s“ ir pieejama www.aboutmcdonalds.com, Twitter (@McDonalds) un Facebook (Facebook.com/McDonalds).

 

McDonald’s“ savu darbību Latvijā sāka 1994.gadā, atverot restorānu “Luna” Vecrīgā. 2010.gadā tika atvērts astotais restorāns t/p “Alfa” Rīgā, tā izveidē ieguldot 700 000 eiro (492 000 latu). “McDonald’s“ Latvijā ir ne tikai vadošais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls, bet arī labs darba devējs – pēdējo gadu laikā darbinieku skaits ir audzis gandrīz divas reizes, tagad sasniedzot vairāk nekā pustūkstoti. McDonald’s“ piedāvā darba iespējas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pašlaik šādu iespēju nodrošinot ap 20 cilvēkiem. Ienākot Latvijā, McDonald’s“ līdzi atnesa sociāli atbildīga uzņēmuma praksi, ko apliecina 2007.gadā izveidotais labdarības fonds “Ronald Mcdonald House Charity” (RMHC). Šī fonda darbība ir veltīta labdarības līdzekļu piesaistei, un ieguldījums nāk arī no ikviena pārdotā “Happy Meal” komplekta.

 

McDonald’s“ pārstāvniecība Latvijā ir SIA “Premier Restaurants Latvia”, kas pieder Maltas kompānijai “Premier Capital Limited”. “Premier Capital Limited” pārvalda vairāk nekā 30 “McDonald’s” restorānus Baltijas valstīs un Maltā un plāno ieguldīt 20 miljonus eiro (14 miljonus latu) attīstībā un paplašināt tīklu līdz 35 restorāniem Baltijas valstīs līdz 2013.gadam. Šogad Latvijā “McDonald’s” plāno izvērst savu darbību, atverot trīs jaunus restorānus, tostarp pirmo restorānu ārpus Rīgas.

 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


View Restaurant & Lounge
,


Esplanāde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.858006sec.