Atvērts McDonald’s restorāns Latvijā ar unikālu «Lim Food» dizainu

2011.gada 16.aprīlī, durvis vēra rekonstruēts “McDonald’s” restorāns “Main Station” Rīgā, Merķeļa ielā 1. Tā izveidei ieguldīti 270 000 lati, un tas ir pirmais “McDonald’s” restorāns Latvijā ar unikālu “Lim Food” dizainu. Kopumā šogad “McDonald’s” plāno ieguldīt ap 5 miljoniem latu turpmākā attīstībā un jaunu restorānu atklāšanā Latvijā.

“Restorāns “Main Station” Merķeļa ielā 1 ir viens no iecienītākajiem “McDonald’s” restorāniem Rīgā, kuru katru gadu apmeklē vairāk nekā pusotrs miljons cilvēku. Mēs esam priecīgi, ka klientiem varēsim piedāvāt unikālu apmeklējuma pieredzi restorānā ar jaunu dizainu. Attēlojot bildēs kopā ēdienu un cilvēkus, mēs vēlamies stiprināt attiecības ar dažādajiem apmeklētājiem, ko katru dienu uzņemam savos restorānos. Neatkarīgi no tā, vai mūsu apmeklētājs ir jauns vai vecs, sieviete vai vīrietis, atnācis viens vai kopā ar ģimeni vai draugiem, ikviens no viņiem apmeklē “McDonald’s”, lai saņemtu lielisku pieredzi, kas ietver arī augstas kvalitātes ātri pagatavotu ēdienu,” saka Viktors Tedesko, “McDonald’s” pārstāvniecības Latvijā SIA “Premier Restaurants Latvia” vadītājs.

Restorāna jaunā dizaina nosaukums ir “Lime Food”. Ar šāda dizaina palīdzību “McDonald’s” saviem restorāna apmeklētājiem rada vidi, kurā valda prieks. Apmeklētāji vizuāli tiek “ievietoti” vidē, kurā tie ieņem centrālo lomu, un pauž “McDonald’s” vērtības. Izmantotie grafiskie risinājumi pauž “McDonald’s” zīmola sajūtas – tie ir veidoti neformālā stilā, lai atklātu “McDonald’s” kultūras esenci.

Pēc rekonstrukcijas “Main Station” piedāvās apmeklētājiem 150 sēdvietas. Restorāna viesus sagaidīs un apkalpos 80 speciāli apmācīti darbinieki. Restorāna darba laiks nemainīsies, un tas būs atvērts 23 stundas diennaktī, t.i., katru dienu no pulksten 4.00 līdz 3.00. Tāpat kā citos “McDonald’s” restorānos, arī šajā apmeklētājiem būs pieejams bezvadu bezmaksas interneta pieslēgums.

Restorāns “Main Station” savas durvis apmeklētājiem vēra 1998.gada 13.jūnijā. Pērn septembrī tas tika paplašināts, atverot Rīgā jau otro “McCafe” kafijas un konditorejas izstrādājumu cienītājiem. Tā izveidei tika investēts vairāk nekā trešdaļa miljona eiro (350 000 eiro; 246 000 latu). Pirmais “McCafe” Rīgā tika atvērts 2009.gadā tirdzniecības centrā “Spice”.

“McDonald’s” ir astoņi restorāni Rīgā. Šī gada laikā “McDonald’s” plāno rekonstruēt divus restorānus – “Main Station” jaunā veidolā durvis vērs jau šo sestdien, savukārt restorāns “Daugava”, kas atrodas Krasta ielā 101, pārmaiņas piedzīvos vasarā. Tāpat “McDonald’s” plāno gada otrajā pusē atklāt trīs jaunus restorānus, no kuriem viens būs uzņēmuma pirmais restorāns ārpus galvaspilsētas un atradīsies Daugavpilī. Divi “McDrive” tipa restorāni durvis vērs Rīgā, Pārdaugavā.

 

 

Par “McDonald’s”

“McDonald’s“ (NYSE:MCD) ir vadošais ātrās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs ar vairāk nekā 32 000 restorānu 117 valstīs. Ap 80% no McDonald’s restorāniem pieder franšīzēm, kas nodrošina to darbību. Papildu informācija par “McDonald’s“ ir pieejama www.mcdonalds.com, www.mcdonalds.lv, Twitter (@McDonalds) un Facebook (Facebook.com/McDonalds).

“McDonald’s“ savu darbību Latvijā sāka 1994.gadā, atverot restorānu “Luna” Vecrīgā. 2010.gadā tika atvērts astotais restorāns t/p “Alfa” Rīgā, tā izveidē ieguldot 700 000 eiro (492 000 latu). “McDonald’s“ Latvijā ir ne tikai vadošais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls, bet arī labs darba devējs – pēdējo gadu laikā darbinieku skaits ir audzis gandrīz divas reizes, tagad sasniedzot vairāk nekā pustūkstoti. “McDonald’s“ piedāvā darba iespējas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pašlaik šādu iespēju nodrošinot ap 20 cilvēkiem. Ienākot Latvijā, “McDonald’s“ līdzi atnesa sociāli atbildīga uzņēmuma praksi, ko apliecina 2007.gadā izveidotais labdarības fonds “Ronald Mcdonald House Charity” (RMHC). Šī fonda darbība ir veltīta labdarības līdzekļu piesaistei, un ieguldījums nāk arī no ikviena pārdotā “Happy Meal” komplekta.

“McDonald’s“ pārstāvniecība Latvijā ir SIA “Premier Restaurants Latvia”, kas pieder Maltas kompānijai “Premier Capital Limited”. “Premier Capital Limited” pārvalda vairāk nekā 30 “McDonald’s” restorānus Baltijas valstīs un Maltā un plāno ieguldīt 20 miljonus eiro (14 miljonus latu) attīstībā un paplašināt tīklu līdz 35 restorāniem Baltijas valstīs līdz 2013.gadam. Šogad Latvijā “McDonald’s” plāno izvērst savu darbību, atverot trīs jaunus restorānus, tostarp pirmo restorānu ārpus Rīgas, un tas atradīsies Daugavpilī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Friedricho restoranas
,


Dome Hotel
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47284794sec.