McDonald’s 6.decembrī Daugavpilī atvērs restorānu

McDonald’s” paziņo, ka restorāns Daugavpilī tiks atvērts šā gada 6.decembrī, kas ir nedaudz vēlāk, nekā bija plānots. Jaunais restorāns būs uzņēmuma pirmais restorāns ārpus Latvijas galvaspilsētas un iezīmēs sākumu “McDonald’s” paplašināšanās plāniem reģionos. Šobrīd Rīgā darbojas jau deviņi “McDonald’s” restorāni, no kuriem pieci ir “McDrive”, bet Daugavpilī būs pirmais „McDrive“ restorāns divos stāvos.

„Esam priecīgi paziņot, ka, neskatoties uz celtniecības darbu aizkavēšanos, varēsim atvērt “McDonald’s” restorānu Daugavpilī jau pēc trim nedēļām. Vēlamies arī atvainoties Daugavpils iedzīvotājiem, kuri ar sajūsmu gaidīja restorāna atvēršanos šonedēļ. Varam apsolīt, ka restorāna atklāšana vairāk netiks pārcelta – gaidīsim ikvienu 6.decembrī mūsu jaunajā restorānā!” saka Krīvs Krauliņš, “McDonald’s” mārketinga vadītājs.

“Mums ir ambiciozi darbības paplašināšanas plāni reģionos, lai piedāvātu arī iedzīvotājiem citās Latvijas pilsētās augstas kvalitātes ēdienu kombinācijā ar draudzīgu apkalpošanu, pieejamu cenu un unikālo “McDonald’s” atmosfēru. Meklējot pilsētu, kurā uzcelt mūsu pirmo restorānu ārpus Rīgas, vērtējām vairākus faktorus. Daugavpils ir viena no Latvijas lielākajām pilsētām, un mūsu veiktie pētījumi apliecina, ka šajā pilsētā ir labas biznesa iespējas. Vēlamies arī pateikties Daugavpils pilsētas domei par pretimnākošu attieksmi jauna biznesa veidošanai pilsētā,” saka Tomašs Navrockis (Tomasz Nawrocki), “McDonald’s” rīkotājdirektors Baltijas valstīs.

Jaunais “McDonald’s” “McDrive” restorāns atradīsies 18.novembra ielā 42 blakus Baltkrievijas republikas konsulātam. Restorānā ēdienu var baudīt gan iekštelpās, gan ērti piebraukt ar mašīnu un veikt pasūtījumu. Tāpat restorāns ietvers kafetēriju “McCafe” un divas īpaši iekārtotas telpas bērniem – “Gym and Fun room” fiziskām aktivitātēm un izklaidei un “Birthday Party room” svinību rīkošanai.

Maltas kompānija “Premier Capital” pieder 54 “McDonald’s” restorāni Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Grieķijā un Maltā. “Premier Capital Limited” plāno piecu gadu laikā – no 2010.gada līdz 2014.gadam ieskaitot – Baltijas valstīs investēt attīstībā 27 miljonus latu un paplašināt “McDonald’s” tīklu līdz 35 restorāniem.

Papildu informācija:

Par “McDonald’s”

“McDonald’s“ (NYSE:MCD) ir vadošais ātrās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs ar vairāk nekā 32 000 restorānu 117 valstīs. Ap 80% no “McDonald’s“ restorāniem pieder franšīzēm, kas nodrošina to darbību. Papildu informācija par “McDonald’s“ ir pieejama aboutmcdonalds.com, mcdonalds.lv, Twitter (@McDonalds) un Facebook (Facebook.com/McDonalds).

“McDonald’s“ darbību Latvijā sāka 1994.gadā, atverot restorānu Vecrīgā. “McDonald’s“ Latvijā ir ne tikai vadošais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls, bet arī labs darba devējs. Pēdējo gadu laikā darbinieku skaits ir audzis vairāk nekā divas reizes un līdz gada beigām sasniegs 600. “McDonald’s“ piedāvā darba iespējas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pašlaik šādu iespēju nodrošinot ap 20 cilvēkiem. Ienākot Latvijā, “McDonald’s“ līdzi atnesa sociāli atbildīga uzņēmuma praksi, ko apliecina 2007.gadā izveidotais labdarības fonds “Ronald Mcdonald House Charities Latvija”, kura darbība ir veltīta labdarības līdzekļu piesaistei, un ieguldījums nāk arī no ikviena pārdotā “Happy Meal” komplekta.

Maltas kompānija “Premier Capital Limited” ir 53 “McDonald’s” restorānu īpašnieks Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Maltā un Grieķijā, un uzņēmums nodarbina vairāk nekā 2000 cilvēku. Baltijas valstīs piecu gadu laikā – no 2010.gada līdz 2014.gadam ieskaitot – “Premier Capital Limited” plāno investēt tālākā attīstībā 27 miljonus latu un paplašināt tīklu līdz 35 restorāniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52709818sec.