«AirBaltic» maijā veicis par 13% vairāk lidojumu nekā aprīlī

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "Airbaltic" maija mēnesī veikusi 4475 lidojumus, kas, salīdzinot ar aprīli, ir 13% pieaugums, liecina internetā pieejamā informācija...

Lidojumu skaita pieaugums skaidrojams ar to, ka "Airbaltic" vasaras sezonā piedāvā papildu galamērķus un arī reisus.

Pieaugot lidojumu skaitam, nedaudz pieaudzis arī "Airbaltic" lidojumu kavējumu skaits - vairāk par 15 minūtēm kavējuši 11,48% lidojumu, kas ir par 0,37% vairāk nekā aprīlī. Šis rādītājs Latvijas aviokompānijai saglabā 6.punktuālākās lidsabiedrības statusu starp pasaules zemo cenu aviokompānijām (Airbaltic ārvalstu topos klasificējas kā zemo cenu lidsabiedrība).

Jau vēstījām, "Airbaltic" 2017.gada aprīlī ir pārvadājusi 287 560 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos, kas ir par 26% vairāk nekā pērn. airBaltic kopumā pirmajos četros 2017.gada mēnešos pārvadājusi 876 328 pasažierus.

Airbaltic ir Latvijas nacionālā lidsabiedrība. Tā bāzēta Rīgas starptautiskajā lidostā. Airbaltic ir lielākais pasažieru aviopārvadātājs Latvijā, un kopš 2016. gada aprīļa arī Igaunijā.
Kā liecina, Airbaltic mājaslapā esošā informācija, Airbaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05 % akciju, bet Ralfam-Dīteram Montāgam-Girmesam ar viņam pilnībā piederošu SIA "Aircraft Leasing 1" pieder aptuveni 20 %.

airBaltic piedāvā lidojumus no Rīgas uz šādiem galamērķiem: Aberdīna, Amsterdama, Atēnas, Baku, Barselona, Berlīne, Billunda, Brisele, Budapešta, Cīrihe, Diseldorfa, Dubrovnika, Frankfurte, Gēteborga, Hamburga, Helsinki, Katānija, Kijeva, Kopenhāgena, Larnaka, Londona, Maskava, Milāna, Minhene, Minska, Nica, Odesa, Olbija, Oslo, Palanga, Palma de Maljorka, Parīze, Poprada, Prāga, Reikjavīka, Rijeka, Roda, Roma, Saloniki, Sanktpēterburga, Stavangere, Stokholma, Tallina, Tampere, Tbilisi, Telaviva, Turku, Varšava, Venēcija, Verona, Viļņa, Vīne, Zalcburga, Ženēva.

airBaltic veic lidojumus no Viļņas uz Amsterdamu, Berlīni, Minheni, Parīzi, Rīgu un Tallinnu, kā arī no Tallinas uz Amsterdamu, Berlīni, Parīzi, Rīgu, Viļņu un Vīni.

airBaltic gaisa flotes sastāvā ir 25 lidmašīnas – 3 Bombardier CS300, 5 Boeing 737 - 500, 6 Boeing 737–300 un 12 Bombardier Q400 NextGen.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32089591sec.