ASV trešā lielākā lidsabiedrība «United» uzsāks īsos reisus uz mazākām ASV pilsētām

Amerikas Savienoto Valstu lidsabiedrība "United Airlines" šonedēļ izziņojusi savus plānus veikt straujus paplašināšanās darbus - kas nozīmētu vairāk lidojumu un zemākas cenas, ceļojot ASV ietvaros.

ASV trešā lielākā lidsabiedrība, kas to ierindo trešajā vietā arī pasaulē, šobrīd algo aptuveni 83 tūkstošus darbinieku, vēstī, ka plāno paplašināt savu darbību visā ASV teritorijā - īpašu uzmanību pievēršot Čikāgai, Denverai un Hjūstonai.

Jauni reisi no šīm trim pilsētām tiek plānoti jau no nākamā mēneša. Papildu tam, tiekot plānoti reisi uz vairākiem reģionālākiem galamērķiem - mazākām pilsētām. Tas, savukārt, nozīmē to, ka ceļotājiem no Eiropas, būs ērtāk un vieglāk sasniedzami ASV iekšzemes galamērķi.

Šādu taktiku - savienot lielās lidostas ar mazākām pilsētām "United Airlines" plāno veikt, jo šobrīd pasažieriem ir jāmaksā visai lielas summas, lai nokļūtu uz šīm mazajām lidostām.

Lai plānu realizētu, lidsabiedrība jau ir pasūtījusi vismaz 31 mazas, īsu galamērķu lidmašīnas, ar kurām "United" savienos ASV mazākās pilsētas ar lielajām lidostām.

Lidsabiedrība arī vēstī, ka plāno vismaz 6% izaugsmi katru gadu līdz 2021.gadam. Aviokompānija strādā ar 37,5 miljardu ASV dolāru apgrozījumu un 7 miljardiem peļņu gadā. 2016.gadā tā pārvadāja 143 miljonus pasažieru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67876506sec.