«Novatours» daļu lidojumu uz Turciju uztic citai lidsabiedrībai

Tūroperators “Novatours” paplašina savu aviopartneru loku, turpmāk daļu savu plānoto lidojumu pārvadājumu uzticot “Freebird Airlines”.

“Rūpes par savu klientu ērtību un drošību mums vienmēr ir bijušas pirmajā vietā. Vērojot visā pasaulē arvien pieaugošo ceļojumu pieprasījumu un mūsu klientu vēlmi ceļot uz sen iemīļotiem un pieprasītiem atpūtas galamērķiem, īpaši Turciju, mums bija svarīgi meklēt risinājumus, kā varam attīstīt savus pakalpojumus. Vēl viena aviopartnera pievienošana mūsu pārvadātāju klāstam ir liels solis pretī tam. Esam patiesi gandarīti par sadarbību  ar “Freebird Airlines”, kas mums ļauj paplašināt savu piedāvājumu ceļojumiem uz Turciju,” informē “Novatours” pārdošanas daļas vadītāja Sanda Roze.

“Freebird Airlines” ir 2000. gadā dibināta Turcijas aviosabiedrība, kas darbojas Eiropā un Tuvajos Austrumos. Tai ir trīs pamatdarbības: pasažieru/kravas transports, inženierija un apkope un lidojumu apkalpes apmācība. Šīs darbības tiek veiktas saskaņā ar Turcijas Civilās aviācijas ģenerāldirektorāta noteikumiem.

Pateicoties jaunizveidotajai sadarbībai, “Novatours” pievieno papildu lidojumus uz Turciju augustā, septembrī un oktobrī.

Par ceļošanas jaunajiem ieradumiem S. Roze papildina: “pozitīvs aspekts ir tas, ka klienti atkal dod priekšroku ceļojumu rezervēšanai agrāk – gada sākumā vidējais periods starp rezervāciju un ceļojuma datumu bija pusotrs mēnesis, un tagad tas ir pieaudzis līdz diviem un vairāk mēnešiem. Baltijas grupas ietvaros otrā pusgada sākumā mēs apkalpojām vairāk ceļotāju nekā visa pagājušā gada laikā”.

Tāpēc tūroperators vienlaikus vērš ceļotāju uzmanību - tā kā tūrisma nozare šobrīd piedzīvo strauju augšupeju pēc Covid pandēmijas izraisītās ceļošanas pauzes, pieprasījumus ir liels. Un ceļošana rudenī šobrīd ir tik pat populāra kā ceļošana vasarā. Lai iegūtu labākus ceļojumu piedāvājumus par labākām cenām ir vērts ceļojumus rezervēt laicīgi, tādējādi garantējot sev vēlamus atpūtas nosacījumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 07.05.2024 Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs Liepājas reģiona TIB
No 4. līdz 11. maijam Liepājā norisināsies starptautiskās tenisa federācijas “ITF World Tennis Tour Juniors” J60 kategorijas tenisa turnīrs. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14440084sec.