«airBaltic» sagaida savu piecdesmit miljono pasažieri

2022. gada 31. augustā Latvijas lidsabiedrība airBaltic sagaidīja savu piecdesmit miljono pasažieri kopš lidsabiedrības dibināšanas 1995. gadā. Laimīgā pasažiere bija Dace Jonaite, kura lidsabiedrības mājas bāzē lidostā Rīga ieradās ar lidmašīnu Airbus 220-300  no Vīnes, Austrijā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Šis ir nozīmīgs sasniegums airBaltic vēsturē. Mēs lidojumus veicam jau gandrīz 27 gadus un esam pateicīgi mūsu pasažieriem, kuri izvēlas un uzticas mums, dodoties savos ceļojumos. Mēs to novērtējam, un tas motivē mūs censties vēl vairāk, lai mēs arī turpmāk būtu labākais savienojumu nodrošinātājs uz un no Baltijas reģiona.”

Laila Odiņa, lidostas Rīga valdes priekšsēdētāja: “Esam gandarīti, ka mūsu nacionālās aviokompānijas 50-miljono pasažieri sagaidām tieši Rīgā – airBaltic mājas lidostā. Kopā esam izveidojuši lidostu Rīga par Baltijas lielāko gaisa satiksmes centru un esam gatavi arī tālākiem kopīgiem mērķiem, kļūstot par nozīmīgu aviācijas centru visā Ziemeļeiropas reģionā.”

Šis notikums šodien tika atzīmēts īpašā pasākumā pie lidostas Rīga. Kopā ar lidostas pārstāvjiem, viesiem un darbiniekiem airBaltic sagaidīja un apsveica laimīgo pasažieri. Pasākumā piedalījās populārā latviešu grupa Citi Zēni, kas šogad Latviju pārstāvēja Eirovīzijas konkursā.

airBaltic turpina piedāvāt nozīmīgu savienojamību no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes uz vadošiem Eiropas biznesa un tranzīta centriem, kā arī plašu atpūtas galamērķu klāstu. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.30876589sec.