«airBaltic» paraksta IATA Drošības līderības hartu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka Starptautiskās Gaisa transporta asociācijas (IATA) pasākumā Pārmaiņu spārni Eiropa 2023 (Wings of Change Europe 2023) š. g. 14. novembrī uzņēmums pievienojies vairāk nekā 20 aviokompānijām un parakstījis IATA Drošības līderības hartu. Tās mērķis ir stiprināt organizācijas drošības kultūru, apņemoties ievērot astoņus galvenos drošības pamatprincipus. Harta izstrādāta, lai palīdzētu nozares vadītājiem attīstīt pozitīvu drošības kultūru savās organizācijās.

airBaltic valdes loceklis Pauls Cālītis norāda: “Pievienojoties IATA Drošības līderības hartai, airBaltic ne tikai uzņemas saistības, bet arī apliecina drošību un korporatīvās kultūras uzturēšanu. Turklāt šie hartas principi lieliski saskan ar mūsu pamatvērtībām – Mēs nodrošinām. Mēs rūpējamies. Mēs augam. Tā stiprina mūsu pastāvīgo solījumu paaugstināt drošības līmeni, kas ir visas mūsu darbības pamatā. Šis nozīmīgais solis uzsver airBaltic apņemšanos rūpēties par pasažieru un komandas drošību, kā arī izceļ mūsu lomu progresīvas drošības kultūras attīstībā. airBaltic ir pagodināta apvienot spēkus ar IATA un aviācijas nozares kolēģiem, lai nodrošinātu vēl drošāku gaisa satiksmes nākotni.”

“Vadība ir spēcīgākais faktors, kas ietekmē drošības īpašības organizācijā. Parakstot IATA Drošības līderības hartu, airBaltic apliecina savu stingro apņemšanos ievērot tās principus un nepārtrauktu drošības uzlabojumu kritisko nozīmi,” sacīja IATA ģenerāldirektors Villijs Volšs (Willie Walsh).

IATA Drošības līderības hartas pamatprincipi – ar vārdiem un darbiem uzņemties saistības attiecībā uz drošību; veicināt darbinieku, vadības komandas un valdes izpratni par drošību; vadīt drošības integrāciju uzņēmējdarbības stratēģijās, procesos un darbības rādītājos; radīt iekšējās spējas proaktīvi pārvaldīt drošību un kopīgi sasniegt organizācijas drošības mērķus; radīt uzticības atmosfēru, kurā darbinieki ir iedrošināti un pārliecināti ziņot ar drošību saistītu informāciju; izveidot tādu darba vidi, kurā tiek paziņotas un izprastas skaidras prasības attiecībā uz pieņemamu un nepieņemamu uzvedību, tādējādi radot vidi, kurā visi darbinieki jūtas atbildīgi par drošību; regulāri novērtēt un uzlabot organizācijas drošības kultūru.

IATA organizētais pasākums – Pārmaiņu spārni Eiropa – ir nozīmīgākais nozares pasākums reģionā, kurā aviācijas nozares vadītāji, regulatori un nozaru eksperti tiekas, lai apspriestu gaisa transporta aktuālākos jautājumus un iespējas un kopīgi vienotos par turpmāko rīcību, kas ļautu labāk izmantot gaisa transportu kā ekonomiskās un sociālās attīstības dzinējspēku visā Eiropā.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59381104sec.