Satiksmes ministrs Kaspars Briškens viesojas «airBaltic»

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic novembra sākumā rīkoja airBaltic Atvērto durvju dienu Satiksmes ministrijai. Četru stundu ilgo pasākumu apmeklēja Latvijas Republikas satiksmes ministrs Kaspars Briškens un viņa birojs.

Visaptverošā un padziļinātā ekskursija sniedza iespēju ielūkoties lidsabiedrības darbības aizkulisēs, iepazīties ar tās aktualitātēm un nākotnes plāniem. Viesi iepazinās ar galvenajām uzņēmuma telpām, tostarp operatīvās vadības centru, zvanu centru, apkalpes centru un mediju studiju, kā arī airBaltic tehniskās apkopes centru un Airbus A220-300 lidmašīnu. Viena no centrālajām apskates vietām bija airBaltic Apmācību centrs, kurā ministrs un viņa biroja locekļi izmēģināja lidojumu Airbus A220 simulatorā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Mums bija patiess gods uzņemt ministru Briškena kungu un viņa komandu lidsabiedrībā airBaltic, tādējādi apliecinot mūsu apņemšanos nodrošināt darbības kvalitāti un uzņēmuma lomu Latvijas klātbūtnes stiprināšanā pasaules aviācijas tirgū. Nenoliedzami, airBaltic vienmēr ir bijusi plašas sabiedrības un politikas uzmanības lokā, tomēr vienmēr esam apņēmušies nodrošināt caurskatāmu komunikāciju, mērķus un rīcību. Mēs ceram uz veiksmīgu sadarbību ar Satiksmes ministriju, kopīgiem spēkiem palielinot mūsu ieguldījumu Latvijas ekonomikā un Baltijas aviācijas nozarē.”

Kaspars Briškens, Latvijas Republikas Satiksmes ministrs: “Mūsu nacionālā lidsabiedrība airBaltic ir kas vairāk par veiksmīgu uzņēmumu un eksporta nozares līderi – airBaltic ir arī Latvijas, Baltijas spēcīgākais zīmols un arī mūsu atslēga savienojamībai ar Eiropas attīstības centriem. Man ir gandarījums redzēt, kā uzņēmums turpina attīstīties, gan paplašinot lidmašīnu floti, gan arī gatavojoties uzņēmuma akciju kotācijai biržā.”

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08365107sec.