«airBaltic» uzsāk lidojumus no Tamperes uz četriem jauniem galamērķiem

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņojusi par 2023. gada ziemas sezonas sākšanu, uzsākot lidojumus no Tamperes uz četriem jauniem galamērķiem. Šajā ziemas sezonā airBaltic piedāvās lidojumus jaunos maršrutos uz Tenerifi (Spānija), Grankanāriju (Spānija) un Tallinu (Igaunija), kā arī pirmoreiz iekšzemes maršrutā no Tamperes uz Kitili Somijā.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vecākais viceprezidents Tomass Ramdāls (Thomas Ramdahl) norāda: “Tampere ir viena no airBaltic bāzes pilsētām, un mēs esam apņēmušies saviem pasažieriem nodrošināt nevainojamu ceļošanas pieredzi, kā arī uzlabot savienojamību. Jaunie maršruti uz Tenerifi, Grankanāriju, Kitili un Tallinu sniegs pasažieriem vairāk iespēju izbaudīt siltākus laikapstākļus, iepazīt sniegotus kalnus un atpūsties pilsētā. Mēs esam pateicīgi saviem partneriem Tamperē par sadarbību, lai šī darbības paplašināšanās būtu iespējama. Tāpat arī pateicamies tiem ceļotājiem, kuri izvēlas lidot tieši ar mums.”

Finavia Tamperes lidostas vadītāja un centrālo un austrumu Somijas lidostu viceprezidente Mari Nurminena (Mari Nurminen): “Esam gandarīti par četriem jauniem airBaltic maršrutiem no Tamperes lidostas! Šie papildinājumi ne tikai piedāvā pasažieriem plašākas ceļošanas iespējas, bet arī būtiski uzlabo Tamperes globālo savienojamību. Īpaši lepojamies ar to, ka esam daļa no airBaltic pirmā iekšzemes savienojuma Somijā, ieviešot tiešu un ērtu maršrutu no Tamperes uz Kitili – tieši ziemas brīvdienu sezonas kulminācijas laikā. Jaunie maršruti apliecina mūsu veiksmīgo sadarbību un apņemšanos nodrošināt Tamperes reģionam daudzveidīgas un pieejamas ceļošanas iespējas.”

Business Tampere izpilddirektors Harri Airaksinens (Harri Airaksinen): “Grankanārija gadu no gada ir somu iecienīts galamērķis ziemas sezonā. Lieliski, ka no Tamperes-Pirkkalas lidostas turp iespējams nokļūt bez sastrēgumiem un videi draudzīgā veidā. Tas ir ģimenes tūrisma galamērķis, un šai mērķa grupai īpaši svarīga ir ceļojumu tīkla raita darbība. Es atzinīgi vērtēju arī to, ka šo maršrutu tagad piedāvā airBaltic, kas sniedz pakalpojumus no šīs lidostas. Tādējādi tiek nodrošināts ceļošanas komforts un daudzpusīgi pakalpojumi visiem pasažieriem. Mēs aicinām ceļotājus no Pirkanmā un kaimiņu reģioniem doties pretī saulei tieši no Tamperes-Pirkkalas lidostas.”

Lidojumi no Tamperes uz Grankanāriju ilgs 6 stundas un 30 minūtes.

Papildus jauniem maršrutiem airBaltic palielinājusi arī lidojumu biežumu starp Tamperi un Amsterdamu, reisus starp šīm pilsētām tagad veicot katru dienu.

Lidojumi visos jaunajos maršrutos tiks veikti ar Airbus A220-300, kas ir šobrīd vienas no efektīvākajām lidmašīnām. Airbus A220-300 nodrošina izcilu lidojuma pieredzi ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi, vairāk vietas rokas bagāžai, un spējot uzrādīt labāku vispārējo veiktspēju, degvielas ekonomiju un ērtības gan pasažieriem, gan darbiniekiem.

airBaltic jau veic tiešos lidojumus no Tamperes uz Kopenhāgenu (Dānija) un Amsterdamu (Nīderlande), kā arī uz tādiem saulainiem atpūtas galamērķiem kā Malaga (Spānija) un Rodas sala (Grieķija), papildus tiešajiem reisiem uz Rīgu (Latvija).

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.7374351sec.