«airBaltic» komanda turpina augt – pieejamas 90 stjuartu vakances

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka šobrīd kopumā piedāvā 90 stjuartu vakances – 70 no tām pieejamas Rīgā un 20 Tallinā. Visi interesenti tiek aicināti piedalīties tiešsaistes stjuartu atlases dienās katru otrdienu un ceturtdienu plkst. 13.00 (pēc Rīgas laika). To laikā būs iespēja tikties ar pieredzējušiem airBaltic stjuartiem, gūstot ieskatu viņu ikdienas darbā.

Vienlaikus airBaltic šobrīd piedāvā arī 17 citas vakances, lai piesaistītu vairāk nekā 194 profesionāļus. Starp vakancēm ir, piemēram, sertificēts gaisa kuģu tehniķis, DWH izstrādātājs/-a un uzņēmuma risku pārvaldības vadītājs/-a. Lai uzzinātu vairāk par darba iespējām airBaltic, lūdzu, apmeklējiet https://careers.airbaltic.com.

airBaltic vecākā viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Aronberga: “Tā kā airBaltic turpina augt un plāno palielināt savu floti, mēs ar prieku paziņojam, ka meklējam 90 motivētus stjuartus. Ja esat kādreiz sapņojis par karjeru aviācijā un pasaules iepazīšanu, šī ir iespēja pieteikties un pēc astoņu nedēļu aizraujošas un intensīvas apmācības kļūt par mūsu gaisa kuģa apkalpes komandas daļu. Turklāt aicinām izmantot iespēju un pieejamās vakances, jo arī dažādu citu nozaru pārstāvji ir laipni gaidīti pievienoties airBaltic.”

2023. gadā airBaltic darbā pieņēma 684 cilvēkus, un kopējais darbinieku skaits sasniedza 2 500 profesionāļus. Kopumā tika izsludinātas 177 vakances un saņemti vairāk nekā 24 254 pieteikumi, un veiktas 2 899 darba intervijas. Turklāt būtiski minēt, ka 20 airBaltic Pilotu akadēmijas absolventi 2023. gadā pievienojās uzņēmumam kā otrie piloti.

airBaltic šobrīd nodarbina vairāk nekā 2 500 profesionāļus un aktīvi pieņem darbā jaunus darbiniekus dažādos amatos. Vairāku gadu garumā lidsabiedrība dažādās nacionāla un pasaules mēroga aptaujās konsekventi ierindota starp labākajiem darba devējiem.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.63668203sec.