«airBaltic» saņem 2024. gada «ch-aviation» Eiropā otrās jaunākās lidmašīnu flotes balvu

Tīmekļa pakalpojumu sniedzējs ch-aviation otro gadu pēc kārtas Latvijas lidsabiedrībai airBaltic piešķīris 2024. gada Eiropā otrās jaunākās lidmašīnu flotes balvu ar flotes vidējo vecumu 3,54 gadi.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Esam gandarīti otro gadu pēc kārtas saņemt atzinību kā lidsabiedrība ar vienu no modernākajām lidmašīnu flotēm Eiropā. Airbus A220-300 lidmašīnas ir mūsu darbības pamatā, un tām ir būtiska loma airBaltic panākumos starptautiskā mērogā. Mēs bijām pirmie pasaulē, kas uzsāka lidojumus ar A220-300, un mēs turpinām būt lepni šo lidaparātu vēstneši pasaulē.”

“Mūsu nesenais paziņojums par 30 Airbus A220-300 lidmašīnu iegādi, kas paredz iegādāties papildu 20 šī tipa lidmašīnas, apliecina mūsu pārliecību, ka A220-300 sniedz nozīmīgu konkurences priekšrocību,” piebilda Martins Gauss.
ch-aviation dibinātājs, īpašnieks un vadītājs Tomass Jēgers (Thomas Jaeger): “Esam gandarīti, ka varam airBaltic pasniegt ch-aviation 2024. gada Eiropā otrās jaunākās lidmašīnu flotes balvu par atbildīgu attieksmi attiecībā uz globālās ilgtspējas izaicinājumu risināšanu aviācijā, atjaunojot savu floti un ekspluatējot Eiropā otro jaunāko lidmašīnu floti, kurā šobrīd ir tikai A220 lidmašīnas. Ekonomiskā lidmašīna Airbus A220-300 sniedz nozīmīgu ieguldījumu globālajos centienos samazināt CO2 emisijas aviācijas nozarē.”

Ar ch-aviation Jaunākās flotes balvu tiek apbalvotas lidsabiedrības visā pasaulē par to centieniem uzturēt jaunu, modernu un efektīvu lidmašīnu floti. Lai noskaidrotu, kurām lidsabiedrībām šobrīd ir jaunākās lidmašīnu flotes, ch-aviation uztur plašu lidmašīnu flotu datubāzi, kurā ir vairāk nekā 4 800 pārvadātāju un vairāk nekā 77 000 lidmašīnu un 2 900 lidmašīnu īpašnieku no visas pasaules.

Kopš 2016. gada, kad airBaltic uzsāka Airbus A220-300 lidmašīnu izmantošanu, lidsabiedrība ar tām pārvadājusi gandrīz 14 200 000 pasažieru. Kopumā lidsabiedrība ar tām ir veikusi vairāk nekā 157 000 lidojumu un nolidojusi vairāk nekā 344 000 stundu.

Kopš 2020. gada maija airBaltic visus lidojumus veic tikai ar Airbus A220-300 lidmašīnām. Lidmašīna ir starp visefektīvākajiem gaisa kuģiem pasaulē un tās darbības rādītāji pārsnieguši lidsabiedrības cerības, uzrādot pārliecinošu vispārējo veiktspēju un būtisku degvielas ekonomiju. Lidmašīna pasažieriem sniedz tādas ērtībās kā plašākas sēdvietas, lielākus logus un vairāk vietas rokas bagāžai salonā.

Turklāt lidmašīna ir arī ievērojami klusāka – tās trokšņu līmenis ir līdz pat četrām reizēm mazāks nekā citām šāda tipa lidmašīnām. Airbus A220-300 ir pirmais gaisa kuģis, kura ietekmes rādītāji uz vidi ir caurskatāmi, palīdzot samazināt CO2 un NOX emisijas attiecīgi par 25% un 50%.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14775395sec.