Aviokompānija LOT piedāvā jaunumus vasaras lidojumu sarakstā [2]

No 2010. gada 30. marta Polijas lidsabiedrība “LOT” palielinās lidojumu skaitu maršrutā Varšava – Rīga – Varšava, tādējādi veicot jau 11 reisus nedēļā. Līdz šim aviokompānija LOT šajā maršrutā veica deviņus tiešos reisus nedēļā, piedāvājot pasažieriem septiņas reizes nedēļā dienas reisus maršrutā Varšava – Rīga – Varšava un divas reizes nedēļā vakara reisus no Varšavas uz Rīgu un rīta reisus no Rīgas uz Varšavu.

LOT palielinās tieši šo vakara, rīta lidojumu skaitu un jaunajā vasaras lidojumu sarakstā veiks četrus vakara lidojumus, izlidojot 22.30 vakarā no Varšavas uz Rīgu pirmdienās, otrdienās, trešdienās un ceturdienās un savukārt no Rīgas uz Varšavu izlidojot no rīta 6.30 otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās. Palielinot reisu skaitu, būtiski paplašināsies LOT savienoto reisu ar Eiropu, ASV un Kanādu piedāvājums, un pasažieriem jau četras reizes nedēļā būs iespējams no rītiem izlidot no Rīgas un vakaros atgriezties no tādām populārām Eiropas pilsētām kā Amsterdama, Parīze, Vīne, Londona, Milāna, Cīrihe, Minhene, Diseldorfa, Budapešta, Prāga, kā arī no Polijas pilsētām Krakovas, Gdaņskas, Poznaņas un Vroclavas. Palielināsies arī piedāvāto lidojumu skaits uz tālajiem reisiem, tā piemēram, no Rīgas uz Toronto vasaras sarakstā LOT veiks savienotos lidojumus četras reizes nedēļā, uz Čikāgu piecas reizes nedēļā, bet uz Ņujorku sešas reizes nedēļā. Tāpat tas dos iespēju LOT pasažieriem, kas lido darījumu braucienos uz Varšavu, paveikt ieplānotos darbus vienā dienā, ietaupot laiku un izdevumus par nakšņošanu.

Jaunajā vasaras lidojumu sarakstā LOT piedāvās arī jaunus maršrutus no Varšavas uz Bratislavu, Tallinu, Gēteborgu un Beirutu.

30. marts ir nozīmīgs ne tikai ar papildu reisu atklāšanu, bet arī ar to, ka tieši šajā datumā 1993. gadā LOT atjaunoja lidojumus gaisa satiksmes līnijā starp Poliju un Latviju un jau 17 gadus veic regulāros lidojumus starp Varšavu un Rīgu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Travelnews.lv redakcija 03/29/2010 17:15 Cenas un laiki pieejami LOT interneta vietnē www.lot.com

2 Aina 03/29/2010 14:52 Kāda jēga no šīs nekonkrētās informācijas? Kur ir cenas izlidošanas laiki?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Daugavkrasti
,


Latvia Tours
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43350697sec.