airBaltic lidos biežāk uz Somiju un Zviedriju

Vasaras sezonā Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic palielinās lidojumu skaitu maršrutos Rīga - Lapēnranta, Rīga - Vāsa un Vāsa - Ūmeo, tādējādi uzlabojot tranzīta savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz un no galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs un Vidusjūras reģionā.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: «Papildu lidojumus uz galamērķiem Somijā un Zviedrijā ieviesām, atsaucoties uz Latvijas un Baltijas pasažieru pieprasījumu. Pateicoties mūsu ērtajam lidojumu grafikam un zemo cenu politikai, pārvadāto pasažieru skaits šajos tirgus ir būtiski pieaudzis.»

No 27. marta airBaltic dubultos tiešo lidojumu skaitu maršrutā Rīga - Lapēnranta. airBaltic šajā maršrutā piedāvās 14 tiešos reisus nedēļā jeb divus lidojumu dienā. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 27 (EUR 39), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā http://www.airbaltic.com/.

No 2. jūnija airBaltic palielinās lidojumu skaitu līdz 7 lidojumiem nedēļā jeb katru dienu maršrutos Rīga-Vāsa un Vāsa-Ūmeo. Vienvirziena biļešu cena šajos maršrutos būs no LVL 27 (EUR 39), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā http://www.airbaltic.com/.

airBaltic Somijā nodrošina lidojumus no desmit pilsētām – Helsinkiem, Oulu, Lapēnrantas, Turku, Tamperes, Vāsas, Kūsamo, Kuopio, Rovaniemi un Kitiles /Levi.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 28.05.2024 WRC Latvijas posms uzsāk e-sporta turnīru  Liepājas reģiona TIB
Sagaidot FIA pasaules rallija čempionāta Latvijas posma Tet Rally Latvia norisi, tiek ieviesta jauna e-sporta aktivitāte – X3000 LV Virtual Rally | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 01.06.2024 Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Tālo galamērķu lidojumu akcija  Estravel Latvia
ASV, Āfrika, Āzija un Tuvie Austrumi - lidojumu akcija līdz 04.06. // ceļošana 01.11.2024. - 26.03.2025. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 279 EUR
Uzņēmumi


Krāslavas TIC
,


airBaltic
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14363503sec.