Ryanair atklās jaunu maršrutu no Rīgas uz Romu [1]

Lidsabiedrība Ryanair paziņojusi, par jauna maršruta ieviešanu no Rīgas uz Romu (Ciampino). Šis būs piecpadsmitais Ryanair galamērķis no Rīgas lidostas.

Lidojumi tiks veikti četras reizes nedēļā - otrdienās, ceturtdienās, sestdienās un svētdienās. Biļetes tiek pārdotas no 4.03.2011. Tās iespējams iegādāties par cenu sākot no LVL 19,99, neiskaitot nodokļus un nodevas.

Itālijas galvaspilsēta Roma ir viena no pasaules dinamiskākajām un neaizmirstamākajām pilsētām. Pilsētas masīvie pieminekļi atspoguļo pilsētas krāšņo vēsturi, bet tajā pat laikā pilsēta piedāvā ļoti kosmopolītisku un izteikti itālisku atmosfēru. Roma visu vecumu un budžetu ceļotājem piedāvā neskaitāmi daudz lietas ko redzēt un darīt.

Ar vēl vienu maršrutu Rīgā, Ryanair turpina paplašināšanos Baltijas valstīs. Ņemot vērā nesenos notikumus maršrutu samazināšanā, Ryanair mudina airBaltic samazināt cenas, nevis maršrutus, un konkurēt ar Ryanair.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 03/07/2011 10:37 Izlasot virsrakstu, pirmais kas ienāca prātā bija jautājums - vai AirBaltic tagad šo maršrutu slēgs, lai "neratos drūzmēānās" lidostā? bet skatos,ka Travelnews arī šāds pat ielikts pēdējā rindkopā :)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 08.05.2024 𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


1st-studio.com
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12129688sec.