LOT informē par jaunumiem vasaras lidojumu sarakstā

No šā gada 30.marta Polijas lidsabiedrība “LOT” palielina lidojumu skaitu maršrutā Varšava – Rīga – Varšava, atjaunojot vakara un rīta reisus un tādējādi veicot 9 tiešos reisus nedēļā. Līdz ar to aviokompānija LOT šajā maršrutā piedāvās pasažieriem septiņas reizes nedēļā dienas reisus maršrutā Varšava – Rīga – Varšava un divas reizes nedēļā vakara reisus no Varšavas uz Rīgu un rīta reisus no Rīgas uz Varšavu. Jaunajā vasaras lidojumu sarakstā LOT veiks vakara un rīta lidojumus, otrdienās un trešdienās izlidojot 22.30 vakarā no Varšavas uz Rīgu un savukārt trešdienās un ceturdienās no rīta 6.20 izlidojot no Rīgas uz Varšavu.

Atjaunojot vakara un rīta reisus, būtiski paplašināsies LOT piedāvājums uz savienotajiem reisiem ar Eiropu, ASV un Kanādu, un pasažieriem būs iespējams no rītiem izlidot no Rīgas un vakaros atgriezties no tādām populārām Eiropas pilsētām kā Amsterdama, Parīze, Vīne, Londona, Milāna, Madride, Cīrihe, Ženēva, Minhene, Diseldorfa, Budapešta, Prāga, kā arī no Polijas pilsētām Krakovas, Katovices, Gdaņskas, Poznaņas un Vroclavas.

Palielināsies arī piedāvāto lidojumu skaits uz tālajiem reisiem, tā piemēram, no Rīgas uz Toronto vasaras sarakstā LOT veiks savienotos lidojumus četras reizes nedēļā, bet uz Čikāgu un Ņujorku piecas reizes nedēļā. Atjaunotie vakara un rīta reisi dos iespēju LOT pasažieriem, kas lido darījumu braucienos uz Varšavu, paveikt ieplānotos darbus vienā dienā, ietaupot laiku un izdevumus par nakšņošanu.

Vasaras lidojumu sarakstā LOT piedāvās arī jaunu maršrutu no Varšavas uz Doņecku, uzsākot lidojumus uz šo Ukrainas pilsētu no 3.jūnija. LOT jaunajā maršrutā lidos trīs reizes nedēļā – no Varšavas uz Doņecku pirmdienās, trešdienās un piektdienās, bet no Doņeckas uz Varšavu otrdienās, ceturtdienās un sestdienās. Lidojums ilgs 2 stundas un 30 minūtes un tiks veikts ar reaktīvajām lidmašīnām Embraer 170. Uz Doņecku ar LOT var nokļūt arī ar savienotajiem reisiem no Rīgas.

Sīkāka informācija par visiem lidojumiem un aviobiļešu cenām ir pieejama LOT mājaslapā www.lot.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48805809sec.