«LTG Link» ir saņēmis nepieciešamo sertifikātu pasažieru pārvadāšanai ar vilcienu uz Latviju

Jau šoziem LTG grupas pasažieru pārvadājumu uzņēmums “LTG Link” piedāvās jaunu starptautisku ilgtspējīgu transporta savienojumu. Uzņēmums ir saņēmis Eiropas Savienības Dzelzceļa aģentūras drošības sertifikātu darbībai Latvijas teritorijā. Tiešie vilcieni uz Rīgu kursēs katru dienu - no rīta no Viļņas, bet pēcpusdienā no Rīgas.

Šis sertifikāts oficiāli apliecina, ka “LTG Link” ir gatavs organizēt starptautisko savienojumu starp Lietuvu un Latviju, uzņēmuma komandai ir nepieciešamā kompetence vilcienu ekspluatācijā un uzturēšanā Latvijas dzelzceļa infrastruktūrā.

"Starptautiskais sertifikāts ir kā atļauja pārvadāt pasažierus Latvijā. Lai piedāvātu saviem klientiem pirmo braucienu uz Rīgu jau 2023. gada 27. decembrī, mēs regulāri konsultējāmies un skaņojām visus tehniskos un ekspluatācijas aspektus ar "Latvijas dzelzceļu", kas pārvalda dzelzceļa infrastruktūru Latvijā. Vēl agrāk parakstījām līgumu ar Latvijas infrastruktūras pārvaldītāju par šīs valsts infrastruktūras izmantošanu, un šodien, pēc Eiropas Savienības Dzelzceļa aģentūras sertifikāta saņemšanas, plānojam pirmo testa braucienu Latvijā," stāsta "LTG Link" vadītāja pienākumu izpildītājs Ģedimins Šečkus.

“LTG Link” piedāvātais maršruts būs ērts tiem, kas plāno vienas dienas komandējumus Latvijā. Vilciens no Viļņas izbrauks katru dienu plkst. 6:30, no Kaišadores – plkst. 7:14, no Šauļiem – plkst. 8:51, no Jonišķiem – plkst. 9:30. Jelgavā vilciens ieradīsies plkst. 10:06, bet Rīgas Centrālajā stacijā – plkst. 10:43. Vilciens no Rīgas uz Viļņu katru dienu aties plkst. 15:28, no Jelgavas – plkst. 16:08. Šis vilciens Šauļus sasniegs plkst. 17:21, bet Viļņu – plkst. 19:51.

Uzņēmums pašlaik veic sagatavošanās darbus jaunajam maršrutam un jau nākamās nedēļas sākumā sniegs klientiem visu būtisko informāciju par vilcienu reisiem uz Rīgu, un uzsāks biļešu tirdzniecību. Šis pasažieru vilcienu maršruts tiks atklāts pēc visu trīs Baltijas valstu transporta ministru un premjerministru vienošanās.

Atgādinām, ka plānotais savienojums starp Viļņu un Rīgu tiks nodrošināts caur Kaišadori, Šauļiem un Jelgavu – tādējādi šī maršruta vilcieni būs ērti pieejami gan galvaspilsētu iedzīvotājiem, gan pasažieriem no citām Lietuvas un Latvijas pilsētām. Latvijas teritorijā “LTG Link” nodrošinās tikai starptautisko satiksmi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.90539289sec.