Labākie galamērķi pavasara brīvdienām kopā ar bērniem

Ceļojums ar bērniem ir izcils veids, kā kopīgi izklaidēties un iepriecināt bērnus, īpaši skolēnu pavasara brīvlaikā. Bērnu zinātkāri attīsta muzeji un izpētes centri, savukārt aktīvi atpūsties palīdz dabas ieloks vai atrakciju parki, piemēram, pasaulslavenā Legolande un “Heide Park”. Zemāk prāmju operatora DFDS ceļošanas eksperti apkopojuši aizraujošas un pavasarīgas vietas, ko apmeklēt, ceļojot ar bērniem skolēnu brīvlaikā.

Pasaule caur “Lego” acīm jeb Legolande Dānijā

Legolande ir pasaulē lielākais un visaptverošākais "Lego" parks, kas veidots, izmantojot aptuveni 45 miljonus mazo plastmasas klucīšu. Legolande piedāvā atrakcijas bērniem, sākot no divu gadu vecuma, nodrošinot piedzīvojumu, kur mazais ceļotājs jau var justies kā īsts piedzīvojumu meklētājs. Šogad Legolande vērs durvis mazajiem apmeklētājiem jau 23. martā, lai iepriecinātu ar dažādām atrakcijām, karuseļiem un “Lego” būvēm, ko izpētīt.

Legolande ir iedalīta deviņas tematiskās zonās, tomēr centrālais objekts parkā ir Minilande – interesantas nelielas pilsētas jeb pilsētu kopijas 1:20 mērogā, kuras veidotas nu jau pirms aptuveni 40 gadiem. Atrakciju parkā ir arī tādas zonas kā “Duplo Land”, kas piemērota mazākiem bērniem, kā arī “Ninjago” un Pirātu zonas, kur jūs varat izbraukt ar Pirātu kuģīti, kas radīts no “Lego”. Tematiskajās zonās ir arī karuseļi, kas piemēroti dažādu vecumu bērniem – daži no tiem paredzēti, lai raisītu adrenalīnu, bet citi, lai jūs varētu apskatīt Legolandi no pašiem augstumiem mierīgā braucienā.

Šis piedzīvojumiem bagātais atrakciju parks atrodas Dānijas pilsētā Billundā – aptuveni divu stundu brauciena attālumā no Ķīles ostas. Apmetoties īpašajā Legolandes viesnīcā, ieeja parkā un atrakcijas ir bez maksas. Vienas dienas biļete maksā no 48,16 eiro (359 DKK), bet divu dienu biļete – no 70,83 eiro (528 DKK). Bērniem līdz viena gada vecumam ieeja ir bez maksas. Iesakām iegādāties biļetes internetā pirms došanās uz Legolandi, lai ietaupītu, jo biļetes pie ieejas ir dārgākas.

Amerikāņu izpriecas Vācijā jeb atrakciju parks “Heide Park”

“Heide Park” ir lielisks papildinājums Legolandes apmeklējumam – ar adrenalīna piesātinātiem amerikāņu kalniņiem un mierīgākām atrakcijām mazākajiem piedzīvojumu meklētājiem. Tā piedāvājums ir patiešām iespaidīgs – septiņi amerikāņu kalniņi adrenalīna cienītājiem un daudz atrakciju ģimenēm ar bērniem, piemēram, tematiskās istabas un “Peppa Pig Land”.

Tas ir lielākais atrakciju parks Ziemeļvācijā un atrodas nepilnu divu stundu brauciena attālumā no Ķīles ostas. Šis atrakciju parks šī gada sezonu atklās 23. martā, bet noslēgs tikai novembrī. Dienas ieejas biļetes cena ir 39 eiro, pērkot biļetes internetā, tomēr bērniem, kas vēl nav sasnieguši 90 cm garumu, ieeja ir bez maksas.

Rozā ķiršu ziedi un jautra atpūta svaigā gaisā – pavasara esence

Pavasarī Hamburgu, īpaši Alsterparku, rotā simtiem ķiršu koku un to skaistie, sārtie ziedi. Šos kokus pilsētai savulaik uzdāvināja Hamburgas japāņu kopiena, ar dāsno žestu godinot savstarpējās attiecības, un kopš 1968. gada katru gadu maijā Hamburgā norisinās īpašs japāņu ķiršu ziedu uzziedēšanas festivāls (“Japanisches Kirschblütenfest”).

Pavasara saulīte rotā arī mūsdienīgo Kopenhāgenas pilsētas parku “Superkilen”, kas sastāv no trim zonām: Sarkanais laukums, Melnais tirgus un Zaļais parks. Šajā parkā rosīgi rotaļājas bērni un skeiteri daudzveidīgajās atrakcijās un sporta laukumos. Melnais tirgus pavasarī iekrīt acīs ar skaistajiem ķiršu koku ziediem, kas kontrastē ar melnajām līnijām uz asfalta, papildinot pilsētu ar krāsainu un dzīvu izskatu. “Superkilen” parks ir izcils galamērķis ne tikai estētikas baudītājiem, bet arī ģimenēm ar bērniem, kas novērtē atpūtu un pikniku svaigā gaisā. 

Iejūtaties spiega tēlā un atklājiet Berlīnes Legolandi

Berlīnē ir daudz brīnišķīgu aktivitāšu ģimenēm ar bērniem, tostarp bērniem draudzīgi muzeji, atrakcijas un lieliski ģimenes restorāni. Lai bērniem sniegtu interaktīvu un aizraujošu muzeja pieredzi, apmeklējiet Vācu spiegu muzeju, kur bērni var iejusties spiega tēlā un uzņemties slepenā aģenta pienākumus. Vācu spiegu muzejā bērni tiek aicināti atšifrēt dažādus slepenus kodus, pārvarēt lāzera labirintu, noskaidrot, cik droša ir viņu paroles, un uzlauzt savas iecienītākās tīmekļa vietnes!

“Legoland Discovery Centre”, kas atrodas Berlīnē, ir kā izdevīga alternatīva Legolandei Dānijā. Šeit apmeklētāji var doties ekskursijā pa rūpnīcu un apskatīt, kā top “Lego” klucīši, izmēģināt sacīkšu auto vai vērot iecienītākas filmas 4D kinozālē. Lielākiem bērniem patiks apskatīt Berlīnes ēkas, kas atveidotas no “Lego” klucīšiem, savukārt ikviens novērtēs “Merlin's Library” atrakciju – aizraujošu un visai ģimenei piemērotu karuseli. Ieejas biļetes cena vienai personai ir sākot no 19,50 eiro, tomēr arī šeit – iesakām biļetes iegādāties jau iepriekš, pasūtot internetā par zemāku cenu.

Prāmis – ērtākais risinājums ceļošanai ar bērniem

Ja plānojat doties pavasarīgā ceļojumā skolēnu brīvlaikā, vislabākais veids, kā tur nokļūt, ir ar prāmi. DFDS prāmju pārvadātājs piedāvā regulārus maršrutus no Klaipēdas Lietuvā uz Ķīli Vācijā, ļaujot ceļotājiem ne tikai baudīt rāmās jūras braucienu, bet arī pārvadāt savu transportlīdzekli. Ceļojot ar prāmi, ceļotāji var nesatraukties par līdzņemamo mantu un apģērba daudzumu. DFDS ceļotājiem ļauj ceļot bez bagāžas ierobežojumiem, tādēļ iespējams paņemt ne tikai visu nepieciešamo ceļošanai ar bērniem, bet arī rotaļlietas un spēles jautriem vakariem ģimenes lokā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 04.05.2024 Izpēdo Dienvidkurzemi Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16670108sec.