Brazīlijas ielu mākslinieks gatavo jaunu pasaules rekordu

Brazīlijas ielu mākslinieks ir ceļā un jauna pasaules rekorda uzstādīšanu, veidojot lielāko sienas gleznojumu, ko veidojis viens cilvēks. Ievērojamais sienas gleznojums atklāts 30.jūlijā, tieši pirms Rio Olimpiskajām spēlēm.

Mākslinieks, kurš uzņēmies šo izaicinājumu ir Eduardo Kobra. Sienas gleznojums ir 190 metrus garš, 15,5 metrus augsts un kopumā aizņem 3000 kvadrātmetrus. Lai īstenotu šo drosmīgo ideju tika patērēts 1500 litrus krāsas un 3500 bundžiņas ar pūšamo krāsu. Ja šis mēģinājums tiks oficiāli apstiprināts kā Ginesa pasaules rekords, tad tas teju divas reizes pārspēs esošo.

Sienas gleznojumā attēloti pieci iezemiešu cilvēki no pieciem kontinentiem, balstoties uz piecu Olimpisko riņķu koncepta. Mākslinieks atklāj, ka vēlējies pēc iespējas precīzāk veidot šo cilvēku portretus, kā arī pati ideja vēsta, ka mēs visi veidojam vienu veselumu. Sienas zīmējums ir apskatāms Olimpiskajā bulvārī, kas ir īpaši atjaunota iela, kas stiepjas 3 kilometru garumā.

Lai arī Ginesa rekords tiks piešķirts tikai pašam idejas autoram, viņš pieaicinājis palīgos vēl 4 viesmāksliniekus, kuri divus mēnešus ir strādājuši pa 12 stundām dienā, lai īstenotu šo iespaidīgo ideju. Eduardo Kobra savus mākslas darbus ir veidojis arī citās pasaulē pazīstamās pilsētās, piemēram, Londonā, Tokijā un Ņujorkā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Cēsu TIC
,


Daugavpils TIC
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.25803614sec.