Kā izvairīties no ceļošanas stresa? Tūrisma konsultanti dalās savos noslēpumos

No lidostas drošības pārbaudēm līdz pazaudētai bagāžai un pārpildītiem lielceļiem, ceļošana var būt ļoti strespilna. Tūrisma konsultanti pārāk labi pazīst šo stresu. Viņi paši pastāvīgi ceļo uz galamērķiem un vienmēr ir klāt, lai palīdzētu saviem klientiem tikt galā ar nedrošām un strespilnām situācijām. Mēs nolēmām pajautāt viņu labākos padomus, lai tiktu galā ar ceļošanas stresu.

Plānojiet uz priekšu: Rhonda Day, sapņu ceļojumu franšīzes īpašniece un ceļojumu speciāliste no Luisvillas, Kentakī saka, ka, priekšlaicīgi tiekot galā ar visiem sīkumiem, tas noņem raizes no paša ceļojuma. “Piemēram, vienā dienā es izvelku savu koferi un sapakoju visas savas blūzes” viņa paskaidro, “Nākamajā dienā es tieku galā ar savu maršrutu, izprintēju vajadzīgos dokumentus utt. Nākamajā dienā es bieži vien sapakoju visas manas bikses. Darot dažas lietas katru dienu līdz izbraukšanas brīdim, es esmu praktiski gatava.”

Izveidojiet sarakstu: Sperot nākamo soli, Jeff Leach, Barefoot Vacations īpašnieks un ceļojumu speciālists no Omahas, Nebraskas, izmanto sarakstus, lai ieviestu organizētību savos ceļojumos. Viņš skaidro, ka ja jūs esat biežs ceļotājs, kāpēc gan neizveidot šos sarakstus un nesaglabāt tos savā datorā, lai pēc tam tos viegli varētu izprintēt? Vēl pieminot, ka sarakstam vajadzētu nereti iekļaut apģērbu, ko jūs vēlaties iepakot un arī, neaizmirstot par pašām svarīgākajām lietām, iekļaut pasi, viesnīcu rezervācijas, lidojuma informāciju un lasāmvielu vai planšetdatoru. Pēc tam, ar ķeksīti atzīmējot katru lietu, jūs varēsiet atstāt savu māju bez stresa un zināt, ka jūs ceļojat ar visu nepieciešamo.

Paredziet laikapstākļus: Lynn Belles, neatkarīga ceļojumu speciāliste Cruises Inc. no Rokfordas, Ilinoisas, sniedz padomu, ka jebkuram, kurš ceļo uz auksta klimata zemēm, ir jārezervē viesnīca, kurā būtu pazemes autostāvvietas vai vismaz bezmaksas autobusa transfērs no lidostas. „Kad jūs ierodieties viesnīcā, noparkojiet automašīnu telpās vai pazemes autostāvvietā, lai to pasargātu no sniega. Tad, nākamajā dienā pamostoties, jums vairs nebūs jāraizējas par nokļūšanu līdz lidostai vai nākamajam objektam.”
Esiet fleksibls: Vienmēr var gadīties neparedzētas situācijas un Mark Noenning, Mark Travel Corporation ģenerālmenedžeris skaidro, ka šie neparedzētie atgadījumi var kļūt par labāko jūsu ceļojuma daļu. Viņš min, ka tad jūs variet iepazīties ar vietām un objektiem, kas nav jūsu maršrutā. Bieži vien jūsu vislabākās atmiņas radīsies no neplānotiem atgadījumiem un par tiem, iespējams, jūs runāsiet vēl pēc vairākiem gadiem.

Meklējiet palīdzību: Lai samazinātu stresu savā ceļojumā, visi tūrisma konsultanti iesaka strādāt kopā ar tūrisma aģentūru vai tūroperatoru. Viņiem ir visas nepieciešamās zināšanas, lai palīdzētu jums ieplānot jūsu sapņu ceļojumu, kas tajā pašā laikā būtu jūsu budžetā.

Sekojot šīm norādēm un strādājot kopā ar kādu, noņems lielāko daļu no jūsu raizēm, kas ir saistītas ar ceļošanu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 08.05.2024 𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Novatours
,


Latvia Tours
,


Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA)
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16083598sec.