Kuras ir visiedvesmojošākās pilsētas visā pasaule?

Kamēr ceļošana vienmēr var būt par lielisku iedvesmas avotu, dažas vietas pasaulē sniedz to slēpto apmierinātības sajūtu.

Jauns pētījums ir atklājis, kuras pilsētas visā pasaulē sniedz tieši šo sajūtu. Kuras tad ir visiedvesmojošākās pilsētas?

TravelBird, kas ir Eiropas ceļojumu rezervēšanas portāls, aplūkoja galamērķus no visas pasaules. Balstoties uz astoņiem dažādiem kritērijiem, atklājās tas, ka visiedvesmojošākā pilsētā pasaulē ir… Majamī, ASV.

Aptaujā tika ņemti vērā vairāki faktori, kā piemēram, vai un cik pilsētā ir teātri, muzeji, mākslas galerijas. Kādas sabiedrības kopas dzīvo katrā pilsētā? Cik un kādas mūzika vai filmu industrijas atrodas pilsētās?

 Šie un vēl daudzi citi faktori kļuva par iemeslu Majami uzvarai.

Aptauja pētīja 85 lokācijas vietas, iekļaujot lielas un mazas pilsētas. Aptauja arī ņēma vērā to, ka dažādos gadalaikos viena pilsēta var būt skaistāka, kamēr cita, nepievilcīgāka.

Uzreiz pēc Majami sekoja deviņas citas pilsētas – Brūža (Beļģija), Sanfrancisko (ASV), Bristole (Apvienotā karaliste), Reikjavika (Islande), Santiago de Compostela (Spānija), Zalcburga (Austrija), Cīrihe (Šveice), Heidelberga (Vācija) un Florence (Itālija).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.05.2024 - 02.06.2024 Tautas deju lielkoncerts Valieras estrādē Valmieras novada Tūrisma pārvalde
1.jūnijā pl.18.00 Valmieras estrādē tiksies ap 1300 Valmieras novada dejotāju koncertā “Dejojot klausījos, ko stāstīja Meža māte”. Pēc koncerta | Skatīt vairāk
5 EUR
Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē Alūksnes TIC
Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē. | Skatīt vairāk
Atpūties citādāk – izvēlies Albāniju! Latvia Tours
Nomaļotas pludmales, viesmīlīgi cilvēki un aizraujoša kultūra – viss Tevi gaida Albānijā! | Skatīt vairāk
no 389 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 31.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Park Hotel Latgola
,


Dobeles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.284446sec.