Izgatavots sintētisks alkohola aizvietotājs, pēc kura nav paģiru

Vemšana, migrēna, dehidrācija, galvassāpes. Visas šīs (un ne tikai) saistās ar alkhola lietošanas negatīvo pusi - rītu pēc alkohola... Tomēr kāds Londonas koledžas profesors apgalvo, ka ir izveidojis alkoholu, pēc kura lietošanas neviena no šīm paģiru pazīmēm nebūs.

Deivids Nats, kas ir neiropsihofarmatologs apgalvo, ka viņa izgatavotā ķīmiskā alkohola aizvietošanas formula ļauj cilvēkam sajust visus tos efektus (un defektus), ko jūt alkohola lietotāji, taču par daudz mazāku cenu - bez alkoholam raksturīgajiem blakusefektiem. Tāpat viņa izgatavotajam alkohola aizstājējam ir 0 kaloriju.

Jauno vielu viņš pats dēvē par "alcosynths" jeb "alkosintēzi", ko gan jau ir pārņēmusi kāda kompānija, dodot tai vārdu "Alcarelle". Šobrīd jaunā ķīmiskā viela tiek visos iespējamajos veidos testēta, tomēr Nats ir viens no pasaules vadošajiem ekspertiem savā nozarē, līdz ar to zinātnes pasaulei ir grūti iedomāties, ka viņa apgalvojumi varētu nebūt patiesība.

Pērn Nats izveidoja pats savu kompāniju, kura pieteikusi aptuveni 90 dažādus patentus ķīmiskajām formulām, kas rada līdzīgu efektu kā alkohols. Līdz šim divas no šīm formulām arī ir tikušas testētas uz cilvēkiem - tomēr, protams, tiks veikti vēl daudz dažādi testi līdz kas tāds nonāks līdz patērētājiem.

"Šobrīd es no traka zinātnieka esmu nonācis līdz tam, ka mani biznesa partneri man palīdz atrast investorus," notiekošo aprakstīja Nats.

Kompānijas mājaslapā pausts, ka alkohola alternatīvām būs vēl kāds pluss - tie neradīs agresiju vai atkarību.

Statistika norāda, ka ik gadu no alkohola radītām problēmām mirst aptuveni 3,3 miljoni cilvēku. Alkohola aizstāšana varētu šo ciparu samazināt lielā apjomā, tic pats Nats.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71263289sec.