Dubaija aicina uz pludmales brīvdienām

Laikā, kad astronomiskais rudens ir iestājies, pludmaļu pilsēta Dubaija aicina uz vasarīgām brīvdienām un ūdens prieku baudīšanu. Pludmales ir viena no Dubaijas atpazīšanas zīmēm - gaišu smilšu klātas, maigi silta ūdens apskalotas tās garantē lielisku atsvaidzinājumu pēc pilsētas pārsteidzošo apskates objektu un aktivitāšu baudīšanas.

Labākās bezmaksas publiskās pludmales
Kaitbordu pludmale (Kite Beach) ir Dubaijas vējainākā pludmale un labākā vieta, kur baudīt dažādus ūdens sportus, it īpaši kaitbordu un kaitsērfingu. Pludmalē atrodas arī kaitsērfinga skola, kas palīdzēs gūt iemaņas ūdens viļņu iekarošanā, kā arī tā piedāvā inventāra nomu. Vēl viens pārliecinošs iemesls pludmales popularitātei ir daudzās kafejnīcas un restorāni, kas piedāvā daudzveidīgu ēdienu klāstu par lieliskām cenām.

Saulrieta pludmale (Sunset Beach) ieņem īpašu vietu romantiķu un saulrieta cienītāju sirdīs, sniedzot satriecošu skatu uz leģendāro Burj Al Arab viesnīcu. Kā stāsta paši Dubaijas vietējie iedzīvotāji, šī ir labākā vieta pilsētā, kur vērot, kā saule, mainot krāsas, noslīd aiz Persijas līča līganā horizonta. Pludmale ir piemērota arī mierīgām pastaigām un skrējieniem. Tie, kam patīk pavadīt laiku pludmalē, lasot, var aizņemties grāmatu no tur pat esošās ielas bibliotēkas. Šī ir viena no mierīgākajām vietām piekrastē.

Al Sufouh, zināma arī kā Melnā pils, dāvā īstenu svētvietu rosīgās metropoles vidū, piesaistot vietējos iedzīvotājus un tūristus, kas lūkojas pēc atpūtas. Ne visiem ir zināms, ka piekļūt šai pludmalei var pa šauru taku, kas atrodas starp diviem pils laukumiem, tāpēc pludmali bieži to dēvē par slēpto dārgakmeni. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar bērniem, jo ūdens saglabājas sekls pat ievērojamā attālumā no krasta. No šīs pludmales var baudīt lielisku skatu uz Palm Džumeiras (Palm Jumeirah) salu un slaveno Burj Al Arab viesnīcu.

Džumeiras pludmales rezidences pludmale (Jumeirah Beach Residence Beach) atrodas Dubaijas jahtu piestātnes rajonā un vijas blakus vienai no Dubaijas gleznainākajām promenādēm The Walk, kurā ir modernas viesnīcas un restorāni. Pludmale ir viegli pieejama no jebkuras Dubaijas daļas.

Maksas pludmales
Runājot par maksas pludmales iespējām, Al Mamzar Beach Park, kas atrodas Deiras rajonā, ir ideāla izvēle ģimenēm un lielām grupām. Šis unikālais pludmales klubs piedāvā piecas labi aprīkotas pludmales, ko ieskauj zaļas palmas un caurvij gājēju celiņi. Šeit pieejami arī riteņbraukšanas celiņi, dažādas sporta iespējas, virkne kafejnīcu un restorāni. Klubā ir arī rotaļu laukums un amfiteātris, kur regulāri tiek rīkoti izklaidējoši pasākumi. Turklāt turpat arī ir iespējams īrēt kotedžas – modernus bungalo ar gaisa kondicionētāju un visām ērtībām, kas nepieciešamas ērtai atpūtai.

Vēl viens ievērojams orientieris pilsētā ir maksas pludmales komplekss Atlantis the Palm, kas atrodas Palm Džumeiras salā. Kūrortā atrodas viens no Dubaijas labākajiem ūdens atrakciju parkiem Aquaventure, kā arī pludmales klubi.

Pludmales klubi
Pludmales klubi ir īpaša Dubaijas brīvdienu sastāvdaļa un kļūst īpaši populāri rudenī. Šī ir ideāla vieta ērtai atpūtai krastmalā, baudot sauļošanos un peldes, kā arī izmantojot dažādus pakalpojumus un ērtības, kas bieži ir iekļautas apmeklējuma cenā.

Viens no stilīgākajiem pludmales klubiem Dubaijā ir Club Vista Mare, kas atrodas Palm Džumeiras salas austrumu krastā. Klubs lepojas ar septiņiem restorāniem, no kuriem katrs specializējas atšķirīgā virtuvē, un piedāvā savu privāto pludmali ar zviļņiem un gādīgu personālu.

Netālu no Vista Mare, Palmas Džumeiras sākumā, atrodams vēl viens aicinošs pludmales klubs The Byron Bathers Club, ko raksturo dinamisks zils un balts interjers, lieliska pludmale un elpu aizraujošs skats uz Persijas līci. Šefpavārs un uzņēmuma radošais spēks Toms Arnels (Tom Arnel) šeit ir iedzīvinājis Austrālijas pludmales kultūras būtību. Šī ir vieta, kur valda sērfošanas gars un relaksējoša atpūta.

Ļoti pieprasīti ir arī pludmales klubi pilsētas centrā. Viens no tiem ir Nammos, slavenā Mykonos pludmales kluba paplašinājums viesnīcā Four Seasons. Ne mazāk lielisks ir klubs Drift, kas atrodas pie One&Only Royal Mirage viesnīcas, ir slavens ar brīnišķīgu skatu uz Dubaijas jahtu piestātnes debesskrāpjiem. Dubaijas līča rajonā, viesnīcā Park Hyatt Dubai pieejams Twiggy by La Cantine - pludmales klubs un restorāns, kas lepojas ar 100 metru panorāmas baseinu, satriecošu skatu uz pilsētu un vienu no labākajām Vidusjūras virtuves ēdienkartēm.

Tiem, kas dod priekšroku atpūtai pludmalē vakarā, Dubaija tagad piedāvā nakts peldēšanas iespējas. Pēc saulrieta ir iespējams peldēties Jumeirah 2, Jumeirah 3 un Umm Suqeim pludmalēs. Visas trīs ir aprīkotas ar jaudīgiem prožektoriem, kas nodrošina drošu peldēšanu arī nakts laikā.

Dienu un nakti Dubaija priecē apmeklētājus ar savām skaistajām pludmalēm un aicina ceļotājus šoruden pavadīt neaizmirstamas brīvdienas pie jūras.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47766185sec.