Madrides Real stiprina savu ietekmi Tuvajos Austrumos, veidojot jaunu sadarbību ar Dubaiju

Madrides futbola klubs “Real” parakstīta vēsturisku līgumu, uzsākot jaunu partnerību ar Dubaijas tūrisma korporāciju "Visit Dubai". Līguma finansiālās detaļas pagaidām netiek izpaustas, taču skaidri zināms ir fakts, ka šī vienošanās palīdzēs futbola klubam paplašināt savu ietekmi Tuvajos Austrumos. Dubaijas pilsētai šī sadarbība ir solis pretī vērienīgam plānam kļūt par vienu no populārākajām pilsētām pasaulē.

Sadarbību svinīgi oficiālā ceremonijā apstiprināja Dubaijas Tūrisma un tirdzniecības mārketinga korporācijas izpilddirektors Isams Kazims (Issam Kazim) un Madrides futbola kluba “Real” prezidents Florentino Peress (Florentino Perez), klāt esot kluba izpilddirektoram Hosē Anhelam Sančesam (Jose Angel Sanchez) un “Real Madrid” leģendai un institucionālo attiecību direktoram Emilio Butraguņo (Emilio Butragueño).

Isams Kazims par notikušo komentē: “Mēs patiesi priecājamies par kopīgā ceļa uzsākšanu ar Madrides “Real”. Šī nozīmīgā sadarbība starp Dubaiju un pasaulē lielāko futbola klubu ir balstīta uz kopīgu redzējumu un vērtībām, kur katrs sasniegums kalpo kā motivācija tiekties uz jauniem augstumiem. Mūsu mērķis ir nostiprināt Dubaijas pozīcijas starp trim lielākajām pasaules pilsētām, tāpēc šī stratēģiskā alianse izmantos gan galamērķa, gan pasaulē slavenākās komandas stiprās puses, lai atkārtoti apstiprinātu Dubaiju visā pasaulē kā labāko pilsētu, kur dzīvot, strādāt un viesoties”.

Futbola kluba un Dubaijas pārstāvji pagaidām nedalās detalizētāk par sadarbības plāniem, bet pauž, ka Madrides "Real" līdzjutējus gaida pārsteigumi un iespēja Dubaiju iepazīt "tuvplānā". Tāpat šis notikums saskrīt ar topošo “Real Madrid” tematiskā parka atvēršanu lielākajā Tuvo Austrumu atrakciju parkā “Dubai Parks and Resorts”. Šī būs vienīgā vieta pasaulē, kur Madrides “Real” fani varēs baudīt tematiskas atrakcijas, muzeju, futbola prasmju spēles, kā arī būs pieejamas pārtikas un dzērienu tirdzniecības vietas, un mazumtirdzniecības vietas ar oficiāliem Madrides “Real” produktiem.

Emilio Burtaguņo par notikušo komentē: “Mēs esam ļoti lepni par šo jauno sadarbību ar Visit Dubai kā kluba pirmo oficiālo galamērķa partneri. Dubaija ir galamērķis, kas cenšas sasniegt izcilību it visā, kas ir arī kluba vērtība. Mēs esam priecīgi piedāvāt šo aizraujošo tūrisma galamērķi mūsu miljoniem fanu visā pasaulē”.

Būšana pasaules sporta notikumu priekšgalā kopā ar pasaules lielāko futbola klubu lieliski saskan ar Dubaijas ambiciozajiem plāniem nostiprināt savu vietu starp trim lielākajām pasaules pilsētām. Šī partnerība ietvers gan Madrides “Real” pirmās vīriešu un sieviešu futbola komandas, gan ienesīs Dubaijas garšu “Santiago Bernabéu” stadionā, nodrošinot līdzjutējiem neaizmirstamu pieredzi un visaugstāko standartu pakalpojumus.

“Ar mūsu abpusēju tiekšanos uz izcilību, talantu un inovāciju vadītbu, mēs ceram kopā baudīt lieliskus panākumus un iedvesmot pasauli ar Dubaijas un “Real Madrid” uzvarētāju garu,” noslēdzot norāda Isams Kazims.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.16404796sec.