Nīderlandes pilsētu dažādība apbur ceļotājus

Nīderlandes pilsētu ideju bagātību, kā atšķirties un radīt kontrastus, var tikai apbrīnot, jo vienlaicīgi tās prot arī parādīt senas un tradicionālas vērtības - omulību, dzīvesprieku un atvērtību. Tieši tāpēc Nīderlandes pilsētās blakus futūristiskiem debesskrāpjiem stāv mājiņas ar koka slēģiem, bet muzejos Rembranta gleznas blakus modernisma darbiem.

Māstrihta ir jauneklīga pilsēta ar vēsturi. Iepirkšanās elegantajos dizaineru veikalos ir lieliska iespēja, ko darīt Māstrihtā, bet var arī pastaigāt pa vecpilsētu un apskatīt seno arhitektūru. Ieturēt lielisku maltīti kādā no daudzajiem zvaigžņotajiem restorāniem vai pasēdēt groza krēslā kādā kafejnīcā pie Māsas upes? To visu var Māstrihtā. Pilsēta piedāvā neticami dažādas iespējas ļoti mazā teritorijā. Arī tie, kam interesē kultūra vai piedzīvojumu, atradīs te ko sev piemērotu.

Utrehta ir šarmanta un pulsējoša. Pilsētu pazīst tās senās omulības un ļoti augstās dzīves kvalitātes dēļ. Ainavas spilgtākie elementi te ir viduslaicīgās ielas, pagalmi un vienreizējā kanālu sistēma. Utrehta ir gandrīz 2000 gadu veca, tomēr ne iesūnojusi, jo aptuveni 70 000 studenti, kas tur mīt, nebeidzami liek pilsētai pulsēt un darboties un piešķir tai dzīvīgu raksturu. Kultūras piedāvājumu Utrehtā ir daudz, sākot no jauniešu teātra, dejas un muzikālajiem priekšnesumiem un beidzot ar tēlotājmākslas izstādēm.

Roterdama ir enerģijas un kultūras pilsēta. Nekur citur Nīderlandē nesastopas tik daudz augstāko, lielāko, dižāko un dažādu citu parādību, nekur citur tendences netiek iedibinātas spēcīgāk. Roterdamas arhitektūra ir pārdroša, sociālā kultūra - savdabīga, un nekur citur nav tik daudz interesantu un aizraujošu muzeju.

Valdības rezidence Hāga ir metropole, kurai piemīt interesants kūrortpilsētas šarms. Tā atrodas tieši pie jūras un pēdējos gados pilsēta spēcīgi mainījusi imidžu. Tagad tur atrodami restorāni ar ambiciozu ēdienkarti, šiki veikali, plašs kultūras piedāvājums un rotaļīgs horizonts. Papildus tam pilsētā atrodamas divas pludmales - Scheveningen un Kijkduin, kas atrodas turpat netālu no pilsētas centra.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 31.05.2024 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts! Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 487 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 01.06.2024 Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri , 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Atpūties citādāk – izvēlies Albāniju! Latvia Tours
Nomaļotas pludmales, viesmīlīgi cilvēki un aizraujoša kultūra – viss Tevi gaida Albānijā! | Skatīt vairāk
no 389 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 04.06.2024 LĪGO VIŠĶOS! TAKA
#līgo #višķi #līgovišķos #līgolatgalē #līgolatvijā #festivāls #līgo2024 #līgovišķos2024 #atpūta #koncerts | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09205818sec.