Normandija aicina uz impresionisma festivālu

Laikā no 2010. gada jūnija līdz pat septembrim Francijas reģionā Normandijā norisināsies impresionisma festivāls, kura ietvaros visā reģionā notiks vairāk nekā 200 kultūras un svētku pasākumu. "Normandie Impressionniste" būs kulturāls izklaides un izglītības pasākums, ko organizē Ruānas un sešu citu lielu Francijas apriņķu pašvaldības un sabiedrība.

Nesalīdzināmais multikulturālais pasākums piedāvās iespēju iepazīt glezniecības un mākslas virziena impresionisma dzimšanas un iedvesmas vietu Normandiju. Festivālā impresionims tiks prezentēts visās tā formās - gleznās, mūsdienu mākslā, mūzikā, kino, teātrī, dejā, fotogrāfijā, video, literatūrā, skaņā un gaismā, piknikos, mazajos guinguettes krodziņos... Festivāla programma ir raiba un daudzveidība, atvērta jebkurai mākslinieciskās izteiksmes formai.

Protams, festivāla centrā ir glezniecība. Festivāla kulminācija būs ilgi gaidītā izstāde "Pilsēta impresionismam - Monē, Pisarro, Gogēns Ruānā", kas norisināsies Ruānas mākslas muzejā. Tajā būs apskatāmi neparasti eksponāti no publiskām un privātām kolekcijām no visas pasaules, tostarp vairāki šedevri, kas Francijā vēl nekad nav tikuši izrādīti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 31.05.2024 Imanta Kalniņa dziesmas Tiņģteres estrādē Talsu novada TIC
30.maijā plkst. 19:00 Tiņģeres muižas parkā tiks atklāta estrādes brīvdabas sezona ar komponista Imanta Kalniņa koncertprogramma no dziesmu albuma | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 31.05.2024 Taizeme - cik daudz Tu zini par šo valsti? Estravel Latvia
Izpildi testu, paraksties jaunumu saņemšanai un varbūt tieši Tu iegūsi vasarīgu un krāsainu pārsteigumu no #AmazingThailand | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 29.05.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Cēsu TIC
,


Daugavpils TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.424999sec.