Dižā Baltijas apceļošana – Eiropas Komisijas atzinību izpelnījušies tūrisma objekti

Neaizmirstamām vasaras brīvdienām un ceļojumiem kopā ar ģimeni – nevis Turcijas vai Spānijas kūrorti, bet gan interesantākie maršruti pa Lietuvas, Latvijas un Igaunijas vietām. „Dižā Baltijas apceļošana“ 2012 sākusies maijā. Tas ir ceļojumu projekts, kas ielūdz apmeklēt skaistākos vēsturiskos, arhitektūras, dabas objektus, kā arī muzejus visās trīs Baltijas valstīs. Šogad tie ir visu 30 rekomendēto objektu - „Eiropas izcilāko tūrisma galamērķu“ (EDEN) laimētāji un kandidāti, kurus preses konferences laikā Neries reģionālajā parkā prezentēja Lietuvas Valsts tūrisma departamenta pārstāvji, kā arī Latvijas un Igaunijas vēstnieki Lietuvā.

Rokišķu muiža Lietuvā, Anglas vējdzirnavu uzkalns Igaunijas salā, Siguldas pils Latvijā – šie ir tikai daži „Dižās apceļošanas“ pievilcīgākie objekti un EDEN dārgumi Baltijas valstīs, kuru unikalitāti ir novērtējuši Eiropas tūrisma speciālisti.

Četri mēneši un 30 apmeklētākās vietas Baltijas valstīs: no neaizmirstamām muižām, pilskalnu kompleksiem līdz unikāliem muzejiem un dabas objektiem nacionālajos parkos un rezervātos. Šī projekta „Dižā Baltijas apceļošana“ mērķis – popularizēt ceļojumus pa Baltijas valstīm, palīdzēt atrast un iepazīties ar neatkārtojamiem tūrisma objektiem, kas atrodas pavisam netālu no mājām un kaimiņvalstīs.

„Šogad „ Dižā Baltijas apceļošana“ aktualizēs tās vietas, kas atbalsta svarīgās tūrisma attīstības izveides sociālos, ekonomiskos un ekoloģiskos aspektus. Mēs ceram, ka šie objekti ne tikai ieinteresēs mūsu viesus, bet arī padarīs atpazīstamas Latvijas pilsētas un tās unikālākās vietas“ , - stāsta Armands Muižnieks.

Apmeklējot un iemūžinot apceļošanas brošūrā norādītās objektu vietas, projekta dalībniekiem būs iespēja laimēt dažādas balvas. Galveno balvu ieguvējus gaidīs lidojums uz kādu no izvēlēto valsti un nakts četru zvaigžņu viesnīcā. Ceļojumu projekts „Dižā Baltijas apceļošana“ 2012 turpināsies līdz pašām augusta beigām. Visi tā dalībnieki tiek aicināti reģistrēties interneta vietnē www.greatbaltic.eu, tuvākajā tūrisma informācijas saņemt brošūru ar 30 rekomendētajiem objektiem visās trīs Baltijas valstīs un pēc maršruta izplānošanas doties apceļošanā. Biļetes projekta objektu apmeklēšanai varēs iegādāties uz pusi lētāk nekā parasti. Tie dalībnieki, kas apmeklējuši visvairāk objektus un vietas, septembra sākumā tiks apbalvoti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93506503sec.