Ceļojums kā Holivudas filma? Somijas tūrisma aģentūra sola sapņus pārvērst realitātē

Somijas tūrisma aģentūra "Luxury Action" sola piepildīt savu klientu neparastākās fantāzijas, pēc individuālām vēlmēm noorganizējot unikālu ceļojumu un piedevām iemūžinot to Holivudas cienīgā filmā – ar nosacījumu, ka to visu iespējams īstenot Somijā.

Izmantojot piedāvājumu "The Hollywood Experience", kas ir uzņēmuma "Luxury Action" īpašnieka Jannes Honkanena izdomas auglis, klientiem jānāk klajā ar "literāru vai vizuālu stāstījumu", kas kalpos kā filmas scenārijs. Piemēram, uzņēmums ir gatavs ģimenēm noorganizēt "privātu tikšanos" ar Ziemassvētku vecīti un viņa palīgiem, asu izjūtu tīkotājiem sarīkot pakaļdzīšanos jaudīgos sporta auto, bet romantiskiem pāriem ļaut pašiem izdzīvot "Titānika" mīlas stāstu – tiesa, uz negrimstoša kuģa un bez Leonardo di Kaprio piedalīšanās. "Luxury Action" unikālo filmu apņemas radīt no uzņemšanas līdz pat montāžai un pēcapstrādei.

Honkanens skaidro, ka šāda ideja viņam radusies, jo daudzi klienti, dodoties ceļojumos, allaž vēlējušies izmēģināt ko jaunu un nebijušu. "Viņi ir aizņemti ļaudis ar visdažādākajiem sapņiem, un bieži vēlas neparastā veidā pārsteigt savu ģimeni un bērnus," Honkanens piebilst, ka viņu iedvesmojis arī paša pieredzētais, kad pēc kādas filmas noskatīšanās reiz izdevies īstenot ideju, kas iepriekš šķitusi nerealizējama.

Honkanens gan norāda, ka koncepta pamatā ir unikāli, individuālām vēlmēm pielāgoti ceļojumi, un filmas radīšana nebūt neesot obligāts nosacījums.

Tiesa, "The Hollywood Experience" nebūt nav lēts prieks. Filmas scenārija izstrādes, ar to saistītās plānošanas un citu sākotnējo pakalpojumu izmaksas sastāda 20 000 eiro par vienu nedēļu, savukārt par filmēšanu un montāžu jāmaksā papildus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 04.05.2024 Svinēt ziedoni ūdenstornī Liepājas reģiona TIB
4. maijā Karostas ūdenstornī, Ģenerāļa Baloža ielā 29, Liepājā, notiks vienas dienas mūzikas, mākslas un laikmetīgā teātra festivāls | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84978795sec.