Vairākām pasaules slavenībām pieder savas salas

Baltas smiltis, palmas, dzidrs ūdens un saules skūpsti vilina ikkatru. Tie, kas reiz baudījuši bezrūpīgu atpūtu salās, priecājas par iegūto enerģiju. Pasaulē ir slavenības, kas šo idilli var baudīt ilgi, jo tām pieder savas privātās salas.

Džonijs Deps ir īpašnieks nelielai salai Bahamās. Filmējoties slavenajai kinolentei "Karību jūras pirāti", Deps iemīlējās dzīvesveidā, kas saistīts ar jūru, pludmali, baltām smiltīm, tādēļ, lieki nevilcinoties, jau 2004. gadā iegādājās savu salu, kurā piekopj videi draudzīgu dzīvesveidu, izmantojot saules bateriju enerģiju, lai saudzētu šo paradīzes stūrīti.


Leonardo Di Kaprio ir salas īpašnieks Belizā. Šī sala aktiera īpašumā ir jau kopš 2005. gada un viņš plāno to pārvērst par kūrortu, kas tūristiem piedāvās eko atpūtu.


Selīna Diona savu naudu ieguldījusi salas iegādei Kvebekā. Tā atrodas Mille Iles upē un sniedz dziedātājai teju vai franču cienīgu un nesteidzīgu atpūtu, izbaudot braucienus ar laivu un vērojot gleznainās ainavas.


Mels Gibsons izvēlējies sev salu zem Fidži debesīm un ir viens no lielākās salas īpašniekiem. Tās platība sasniedz 5400 hektārus. Tajā aktierim pieder pieticīga savrupmāja un viņš plāno to saglabāt neskartu, neapbūvējot ar celtnēm.


Mihaels Šūmahers savu privāto salu ieguva par brīvu, pateicoties "Pasaules projektam", kura ietvaros tika izveidotas 300 mākslīgas salas, kas līdzinās kontinentiem un valstīm. Kamēr Ričards Brensons pirka savu salu Lielbritānijas formā, Dubaijas kroņprincis Šūmaheram uzdāvināja Antarktikas formas salu kopā ar māju, pludmali un labiekārtotu dārzu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96819901sec.