Dodies veselības pārgājienā pretim rudenim!

Rudens ir lielisks laiks, lai turpinātu rūpēties par savu veselību un labsajūtu. Aicinām baudīt dabu, mierīgu noskaņu un aktīvi izkustēties!  Dodies pārgājienā 28. oktobrī plkst. 10.00 Vaidavas apkārtnē kopā ar dabas un aktīvās atpūtas pārzinātāju Kristeru Leitlandu un piedalies meistarklasē “Katram savu zāļu tēju” pie zālīšu pazinējas Zeltītes Kavieres, lai smeltos zināšanas par dziedinošajiem augiem.  

Aptuveni 12 km garais apļveida maršruts būs lieliska iespēja apbrīnot dabas skaistumu, piedzīvot pārsteigumus un uzlabot garastāvokli. Pārgājiens sāksies pie “Silkalnu” mājām Vaidavas pagastā un vedīs pa visdažādāko segumu ceļiem, takām un meža stigām, lai noslēgumā atkal atgrieztos sākumpunktā. Dosimies lejpus Vaidavas dzirnavu aizsprostam Vaidavas (Strīķupes) ielejā, apskatīsim dabas pieminekļus Patkula alu un Stoķu klintis, kā arī gūsim spēkus Stoķu svētavotā (Veselības avotiņā). Pa ceļam viesosimies “Jaunveļķu” mājās, kurās saimniece pastāstīs aizraujošu stāstu, ka šajā vietā reiz bijusi meiteņu skola un hernhūtiešu diakonāts.

Noslēgumā saimniecībā “Silkalni” piedalīsimies radošajā darbnīcā, kurā iepazīsim visdažādākos ārstniecības augus, iemācīsimies tos pielietot veselības uzlabošanai un no piedāvātajiem augiem sajauksim sev zāļu tēju līdzņemšanai. Pārgājiena temps būs mērens un kopā ar viesošanos aizņems aptuveni sešas stundas.

Lai diena būtu patīkama, aicinām vilkt ērtu, laikapstākļiem atbilstošu apģērbu, kā arī līdzi paņemt kādu spēka našķi un ūdeni. Pārgājiena noslēgumā mielosimies ar ārstniecības augu zupu, kūku un tēju. Pārgājiena sākuma punktā iespējams nokļūt ar privāto auto.

Pārgājiena dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc savu dalību aicinām pieteikt iepriekš, zvanot pa tālruni 26332213, rakstot uz e-pastu [email protected] vai ierodoties klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Bruņinieku ielā 1). Pārgājiena dalības maksa ir 5 EUR.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77048206sec.