Lieldienu pasākumi Rēzeknē

Lieldienu pasākumi Rēzeknē

Kad dabā ir ienācis pavasaris un diena atkal kļuvusi garāka par nakti, ļaudis steidz priecāties par gaismas un dzīvības uzvaru pār tumsu un nāvi, svinot Lieldienas. Rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti Lieldienās kārtīgi izšūpoties, izbaudīt jestru un dzīvespriecīgu koncertprogrammu un pamatīgi izkustēties Lieldienu ballē.

Svētdien, 31. martā, plkst. 16.00 Rēzeknes Kultūras namā Lieldienas ieskandinās koncerts “Atīt Leldīne par augstim kolnim…”. Koncertā piedalīsies “Lieldienu zaķis” (Ilmārs Dreļs) un viņa draugi: bērnu deju kolektīvs “Dziguči” (vadītāja Gunta Sidorova), JDK “Dziga” (vadītāja Inga Žirgule), VPDK “Dzimta” (vadītāja Inga Žirgule), VPDK “Vadži” (vadītāja Rasma Akermane), VPDK “Dziga” (vadītājs Ilmārs Dreļs), kapela “Vīteri” (vadītājs Aleksandrs Maļkevičs), kapela “Dziga” (vadītāja Dace Baltkāje), grupa “Ginc & es” un Izabella Ločmele. Ieeja koncertā bez maksas.

No plkst. 15.00 būs iespēja iegādāties Anatolija Vituškina keramiku un tautas lietišķās mākslas studijas “Dzīpariņš” darinājumus. Pirms koncerta apmeklētāji varēs baudīt “Best coffee” piedāvāto silto tēju, kafiju un smalkmaizītes.
Vakarā plkst. 21.00 ikviens dejotgribētājs aicināts uz Lieldienu groziņballi disko ritmos ar grupu “Brōļi optimisti”. Ieejas biļete: 5 eiro.

Savukārt, 1.aprīlī plkst.16.00 Latgales vēstniecība GORS ielūdz uz pūšamo instrumentu orķestra "Rēzekne" un Rēzeknes bigbenda Lieldienu koncertu "Re, kur muzikanti spēlē". Tie būs dubultsvētki, jo koncerta dienā tiks godināts arī orķestra izveidotājs un galvenais diriģents Sergejs Sergejevs viņa 75. gadu jubilejā.

Biļetes iespējams iegādāties Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmā internet www.latgalesgors.lv

Tāpat, Otrajās Lieldienās, restorāns “WeKnow” (Atbrīvošanas aleja 88 piedāvā piedalīties tradicionālos dančos kopā ar f/k “Upīte”. Pasākumā, protams, arī gardas pusdienas! Sākums plkst. 14:00. Vairāk informācijas pa tālr. 25 650 512.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60456419sec.