Atklāj pasaules slaveno viesnīcu: Mena House Ēģiptē

 

Viena no vecākajām, leģendārākajām un lielākajām Ēģiptes viesnīcām ir Mena House.

 

Lielo piramīdu ēnā, tās vēsturi sāka aplūkot „rokoties“. Šajos meklējumos Tutanhamons netika atrasts, toties tika atklāta patiesība.

 

Fotogrāfija, kas tika atrasta pētījuma laikā, ir datēta ar 1886. gadu, īstais gads, kad tika atvērta Menas House viesnīca.

 

Veidojot grāmatu, kā, piemēram, par Menas House vēsturi, ir svarīgi, lai tiktu noteikti pētījumu gadi, līdzīgi kā veicot arheoloģiskus izrakumus.

 

Šajā gadījumā izaicinājumu meta galvenais pētījuma menedžeris Rajivs Kauls, lai pārbaudītu divas senas leģendas: pirmkārt, stāstu, ka Menas House tika celta tajā pat vietā, kur agrāk atradās sena Khedival medību namiņš un, otrkārt, ka tā tika atklāta 1869. gadā, tieši tad, kad tika atklāts Seulas kanāls.

 

Dažās vēsturiskajās viesnīcās dzīvo īpaši cilvēki, kas piemēroti šim darbam. Viņi ir attīstījuši kaisli, kas piemīt šīs viesnīcas vēsturei. Viņi ir gluži kā arhīva darbinieki, kas strādā amatiera līmenī. Viņi vienkārši ir aizrāvušies ar savu darbu viesnīcā. Viņi kolekcionē fotogrāfijas, zīmes un citas lietas, ko būtu vērts atcerēties.

 

Var pastāstīt par Menas Huses direktora asistentu tirdzniecības un mārketinga nozarē, kuru sauc Tareks Lofijs. Viņš ir sācis vākt materiālus jau pirms vairākiem gadiem. Viņa ofiss atrodas iepretim viesnīcai Gizah, pretēji Lielajām piramīdām. Tas arī ir kļuvis par viņa arhīvu. Un līdz ar to viņš laipni piedāvāja savus materiālus (datus, neidentificētas fotogrāfijas un citus materiālus), lai palīdzētu pētnieku grupai.

 

Tika kombinētas dažāda pagātnes likumsakarības, līdz ar to pētnieku grupa atklāja, ka senās durvis joprojām funkcionē arī mūsdienās. To var datēt ar 1885. gadu, kad tika uzsākta mūsdienu viesnīcu būve. Tika sakārtoti dažādi elementi, lai atzīmētu vecās fotogrāfijas, kuras tika datētas, izmantojot ģenealoģiskās pētījumu tehnikas. Šādā gadījumā tika gūta iespējas atklāt patiesību par daudziem slēptajiem fotogrāfijas elementiem (datumus var parasti ieraudzīt, pētot detaļas).

 

Tika paredzēts, ka rezultāts novedīs pie tā, ka viesnīca patiesi atrodas uz veča mednieku namiņa, tomēr pilnīgas pārliecības joprojām nebija. Tika pavadītas nedēļas, pētot The Egyptian Avīzes arhīvus. Vispirms tika skatītas angļu avīzes, kas drukātas 1880. Meklēts tika, balsoties uz iespējamajiem gadiem, kad šis notikums varēja būt noticis.

 

Pētnieku grupa apmeklēja lokālo muzeju un krātuvi, izvēloties dažādus arhīvus no Doplomatiques, kad dalībnieki nonāca Quai d’Orsay

.

Daži uzskata, ka dažādi papildapstākļi tikai traucējot efektīvi strādāt. Šī pētījuma gaitā tika atrasta pirmā viesnīcas menedžera dienasgrāmata. Menas House patiešām būtu jāmāk piesaistīt klientus. Būtu svarīgi, lai plakāts būtu patiešām izteiksmīgs.

 

Mūsdienās, kad tiekaties ar Menas House darbības pamati tiek izdalīt pēc vairākiem variantiem. Mūsdienās viesnīcā tiek piedāvāti dažādi izklaides veidi kā teniss un golfs, rītos jāizdzer krīze piparmētrai tēja, kā arī jānotur dzīves risks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Līgo svētki Gotlandes salā Latvia Tours
Gotlande un tai apkārt pieguļošās mazās saliņas patiks gan vēstures mīļiem, gan dabas mīļiem, gan aktīvās atpūtas cienītājiem, iespējas | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Saules pieskāriens & Andalūzijas dvēsele! Latvia Tours
Malagā ir pludmales katrai gaumei, no smilšainām pludmalēm ar kristāldzidru ūdeni līdz līčiem ar klinšainu krastu. | Skatīt vairāk
no 629 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 05.06.2024 Tālo galamērķu lidojumu akcija  Estravel Latvia
ASV, Āfrika, Āzija un Tuvie Austrumi - lidojumu akcija līdz 04.06. // ceļošana 01.11.2024. - 26.03.2025. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 279 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 01.06.2024 Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47198391sec.