Lai pasaule uzrunā sirdi

Kad sāk šķist, ka diena no dienas aizrit pārāk vienkārši, vai pārāk sarežģīti, kad galvu un sirdi ikdienas ritējums izslaucījis tukšu vai piebēris pilnu …

10 pasaules galamērķi dvēseles ceļojumam

Aļaska (ASV)

Aukstums izsaldē visu lieko un atstāj tikai to, ko būsiet uzskatījis par tā vērtu, lai sargātu no nosalšanas vai izbiršanas no kamanām.

 
Navaijo, Arizona (ASV)

Šī ir cita Amerika bez Holivudas un Baltā nama.
 
Dienvidaustrumāzija

Taizeme un Singapūra joprojām ļauj meklēt un atrast klusuma un vienatnes mirkli dzidrā, Dieva radītā brīnumu pasaulē… tad, kad norimst fotoaparātu zibšņi, kad aizmieg pēdējie naktsputni, paliek tikai būtiskais.

 
Ēģipte

Varbūt piramīdas, varbūt smilšu graudiņu niecība un varenība lielajā tuksnesī, varbūt svelmains karstums - varbūt Visuvarenais skatās caur lupu?

  
Goa (Indija)

500 gadus veidojusies rietumu kultūras ietekmē, tā ir neparasta sala uz pārējās Indijas fona, kur satiekas hinduisms un kristietība.

 
Maču Pikču (Peru)

Senie mūri izvietojušies rēbusā, kas liek atmest ikdienas jautājumus un uzdod citus – neparastākus.

  
Everests (Tibeta un Nepāla)

“Ja kāds pret jums izturas rupji, jums jābūt iecietīgam un pacietīgam; ja kāds uz jums dusmojas, jums pašam nav jākļūst dusmīgam; ja kāds jums sit, jums nav jāsit pretī; ja kāds jums sagādā rūpes un apvaino jūs, jums nav jāatbild ar to pašu.” (Viņa svētība Dalailama)

 
Meka

Islama centrs, uz kuru reizi mūžā jānokļūst katram musulmanim, uz kuru katrs musulmanis vērš savu skatu piecreiz dienā, lai kurā pasaules malā arī atrastos. Ko uzbur šie koncentrētie acuskatu miljardi?

  
Vatikāns

“Lūdziet, tad jums taps dots. Meklējiet, tad jūs atradīsiet. Klaudziniet, tad jums taps atvērts. Jo ikviens, kas lūdz, tas dabū, un kas meklē, tas atrod, un tam, kas klaudzina, taps atvērts.” (Mateja evaņģēlijs 7:7-8)

 
Jeruzaleme

No svētās pilsētas stiepjas jūdaisma, kristietības un islama saknes. Varbūt te ir dvēseles ceļojuma galamērķis, varbūt – šī ceļojuma sākums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
AAE - Dubaija! Latvia Tours
Saules un jūras baudītājiem piemērotākais laiks ir pavasaris un rudens, jo tieši tad var iegūt lielisku iedegumu, bet vakaros atvēsināties kādā | Skatīt vairāk
no 736.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18040013sec.