Ieteikumi Losandželosas apmeklējumam [2]

Losandželosa jeb Enģeļu pilsēta ir otra apdzīvotākā vieta Amerikas Savienotajās Valstīs. Tā atrodas ASV rietumu krastā, Kalifornijas štatā pie Klusā okeāna. Losandželosā cauru gadu ir silts, tāpēc tā ir iecienīta atpūtas vieta amerikāņu starpā, taču arī ārvalstu viesi izrāda lielu interesi par šo pilsētu, jo šeit atrodas daudzi populāri mūsdienu apskates objekti.

Losandželosa ir milzīga, tāpēc attālumi arī būs lieli, iespējams visērtāk pilsētu būtu apbraukāt, izīrējot automobili. Losandželosā ir arī metro līnijas, taču nevar būt drošs, ka tam būs pieturvietas pie visiem vēlamajiem galamērķiem. Auto priekšrocība arī ir tā, ka varēs redzēt visu apkārtējo, bet, braucot ar metro, neredzēsi pat, kur atrodies.

Tā kā Losandželosā valda patīkams klimats, vajadzētu izbaudīt kādu atpūtas dienu pludmalē. Losandželosā ir zeltainas pludmales Klusā okeānā piekrastē. Pludmales ir daudz, tāpēc nebūs problēmu atrast arī kādu nomaļāku, kur nebūs tik daudz ļaužu. Pludmales uzrauga glābēji, kuri sēž augšā mazajās, koka būdiņās, tieši kā seriālā "Pludmales patruļa". Gar pludmali ir izveidota gājēju promenāde, kur atradīsiet dažādus veikalus un kafejnīcas, kur iegādāt kādu našķi.

Noteikti vērts apskatīt Beverlihilsu (Beverly Hills). Tā ir pilsēta Losandželosas apgabalā, kuru iecienījuši turīgi un slaveni cilvēki. Pilsēta patiešām ir ļoti skaista un tīra. Tajā ir vairākas centrālās ielas, pazīstamākā no tām Rodeo Drive, kurās atrodas luksus klases veikali un restorāni. Būs interesanti ielūkoties Amerikas augstās kultūras pārstāvju pasaulē. Šajā pilsētā redzēsiet daudz elegantu cilvēku, greznu automašīnu un izsmalcinātu dzīvesveidu.

40 kilometru attālumā no Losandželosas atrodas viens no pieciem pasaules Disnejlendas parkiem. Ja ceļojat ar bērniem, tad noteikti vēlēsieties apmeklēt Disnejlendu. Taču, ja esat bijis, piemēram, Parīzes Disnejlendā, tad diez vai ir vērts apmeklēt arī šo, jo tās būtībā daudz neatšķiras. Arī šajā Disnejlendā ir daudz atrakciju, karuseļu, staigājoši multfilmu varoņi, dažnedažādi suvenīru veikali un gardumu stendi. Jāņem vērā arī, ka apmeklētāju vienmēr ir daudz, un lielu daļu laika vajadzēs pavadīt, stāvot rindā uz atrakcijām. Bez tam, Disnejlendas biļetes cena ar katru gadu pieaug, pagājušajā gadā tās cena sasniedza 92 ASV dolārus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Nemidoff 02/19/2014 15:13 Par mašīnas nelietderību ir gaužām aplami, var saprast,ka cilvēks tur vienkārši nav bijis.LA ir skatāma vienīgi un tikai ar auto, attālumi ir milzīgi, pilsētu šķērso vairākas highway un freeway maģistrāles, katrā virzienā pa 4-5 joslām, der iegaumēt satrēgumu laikus, jo tie ir milzīgi, velkas desmitiem jūdžu, Rīga ir nieks salīdzinoši!Auto var atstāt arī nedārgi, vajag meklēt vietas, sānieliņas, arī centrā!

2 Stardust 02/14/2014 15:55 Nu nez vai mašīna būs labākais variants. Parkingu maz , un par stāvēšanu uz ielas dārgi jāmaksā , un var atstāt uz īsu laiku. Ja atkož sabiedrisko transportu , tad nav ne vainas.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45978498sec.