TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air uzsāks bāzes darbību Kišiņevas starptautiskajā lidostā

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šī gada 5.oktobrī paziņoja, ka no 2017. gada marta ar vienu lidmašīnu A320 uzsāks bāzes darbību Kišiņevas starptautiskajā lidostā un pievienos divus jaunus maršrutus uz Eiropu. Wizz Air uzsāks jaunus lidojumus no Kišiņevas divreiz nedēļā uz Berlīni Šēnefeldi un Barselonu. Kopā ar šiem jaunajiem galamērķiem Wizz Air reisu tīkls no Moldovas sastāv no septiņiem maršrutiem uz četrām valstīm. Biļešu cenas, sākot no 29,99 EUR*.
WIZZ sāka veikt lētus lidojumus no Kišiņevas 2013. gada septembrī, pakāpeniski paplašinot zemo cenu reisu tīklu no Moldovas un sniedzot vairāk iespēju pieejamiem gaisa ceļojumiem. Ar vairāk nekā 350 tūkstošiem biļešu pārdošanā 2017. gadā, kas nozīmē 41 % pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, Kišiņeva kļūst par Wizz Air 26. bāzi un Moldova — par 14. valsti, kur darbojas WIZZ bāze.
Jaunā bāze Kišiņevā atspoguļo Wizz Air investīcijas 98 milj. USD apmērā***, turklāt uzņēmums pieņems darbā 36 Kišiņevā bāzētas personas, kas būs jaunās lidmašīnas apkalpes locekļi. Vietējās apkalpes komplektēšana jau ir sākusies, un lidsabiedrība rīko atvērto durvju dienas visiem, kurus interesē karjeras lidojums WIZZ. Atvērto durvju dienas WIZZ stjuartu atlasei notiks 2016. gada 25. un 26. oktobrī no pulksten 9.00 viesnīcā Jumbo (Bulevardul Decebal 23/3, Kišiņeva 2002, Moldova), savukārt atvērto durvju diena pilotiem ir ieplānota 29. oktobrī no pulksten 9.00 tajā pašā vietā. Visi pretendenti tiek laipni aicināti ierasties precīzi laikā un paņemt līdzi atjauninātu CV angļu valodā, divas fotogrāfijas (sejas un pilnā augumā), kā arī visas atbilstīgās atsauksmes. Sīkāku informāciju par stjuarta profesiju un iespējām var atrast https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant#/.
Jaunā bāze sniegs ieguldījumu arī vietējā ekonomikā, atbalstot netiešo darbvietu izveidi lidostu darbības, transporta, viesmīlības un tūrisma nozarē. Wizz Air darbība šajā gadā atbalstīs vairāk nekā 100 darbvietu* izveidi saistītajās nozarēs visā Moldovā.
Biļetes jaunajos maršrutos jau ir pārdošanā, un tās var iegādāties vietnē wizzair.com, sākot no 29,99 EUR*.

WIZZ AIR JAUNĀKIE MARŠRUTI NO KIŠIŅEVAS

 

Galamērķis

Nedēļas dienas

Sākuma datums

Biļešu cena no*

Berlīne Šēnefelde

Ceturtdiena, svētdiena

26. marts

29,99 EUR

Barselona

Otrdiena, sestdiena

28. marts

29,99 EUR

 

 

WIZZ AIR REISU BIEŽUMA PIEAUGUMS PAŠREIZĒJOS MARŠRUTOS

Galamērķis

Lidojumi nedēļā

Boloņa

No diviem līdz trim

Venēcija Trevizo

No trim līdz četriem



Šī gada 5.oktobrī, uzstājoties preses konferencē Kišiņevā, Wizz Air komercdirektors Georgs Mihalopuls sacīja: „Wizz Air darbojas Moldovā jau vairāk nekā trīs gadus, un šodien es ar saviļņojumu paziņoju par mūsu pirmās lidmašīnas izvietošanu Kišiņevā no 2017. gada marta. Mūsu investīcijas dos ieguldījumu vietējā ekonomikā, kā arī izveidos vairākas darbvietas gan Wizz Air, gan mūsu vietējo sadarbības partneru uzņēmumos, vienlaikus ļaujot mums nodrošināt vairāk lētu lidojumu uz Moldovu. Mēs ar prieku sveiksim mūsu lidmašīnās gan savus Kišiņevas pasažierus, gan Moldovas viesus, kas tagad var izmantot mūsu izcili profesionālos pakalpojumus un zemās cenas septiņos maršrutos uz četrām valstīm.”

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 73 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 26 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 450 maršrutos, savienojot 129 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 800 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17878509sec.