TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air atver savu 26. bāzi Kišiņevā, Moldovas Republikā

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šī gada 28.martā svin ievērojamu notikumu — 26. bāzes atvēršanu Kišiņevā, Moldovas Republikā. Lidsabiedrība Kišiņevas lidostā ir izvietojusi vienu no savām jaunajām Airbus lidmašīnām A320 un veic lidojumus septiņos zemo cenu maršrutos, tostarp divos jaunajos maršrutos uz Berlīni un Barselonu. Kopā ar atklāšanas ceremoniju WIZZ šodien nosvinēja 500 tūkstošu pasažieru pārvadāšanu zemo cenu maršrutos no Kišiņevas, un veiksmīgais pasažieris, kurš ieradās no Romas, tika sveikts ar WIZZ atpakaļbiļeti.
Bāzes atvēršana Kišiņevā nozīmē WIZZ ieguldījumu Moldovā 99 miljonu USD** apmērā un rada 36 tiešās darbvietas lidsabiedrībā. Wizz Air vietējās apkalpes ir sagatavotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem un laipni aicina visus pasažierus doties lidojumā, sniedzot brīnišķīgu klientu pieredzi katrā WIZZ reisā. Šodien izvietotā jaunā lidmašīna nodrošinās lidojumus jaunajos, Kišiņevas ceļotāju sengaidītajos maršrutos uz Berlīni un Barselonu, kuros lidojumi notiks divas reizes nedēļā katrā, un ļaus Wizz Air palielināt iknedēļas lidojumu skaitu pašreizējos maršrutos no Kišiņevas uz Boloņu un Venēciju.
2016. gadā gandrīz 225 tūkstoši Wizz Air pasažieru ir izmantojuši WIZZ zemās cenas, vienkāršo rezervēšanas sistēmu un izcilo apkalpošanu lidmašīnā lidojumos uz Moldovu un no tās, tādējādi nodrošinot 54 % pieaugumu un atbalstot 169 papildu netiešās darbvietas*** lidostas darbības, transporta, viesmīlības un tūrisma nozarē. Ar vairāk nekā 350 tūkstošiem biļešu pārdošanā 2017. gadā, kas atspoguļo 43 % pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, Moldova kļūst par 14. valsti, kur darbojas WIZZ bāze.
WIZZ uzsāka zemo cenu lidojumus no Kišiņevas 2013. gada septembrī, kļūstot par vislētāko augstas kvalitātes gaisa pārvadājumu pionieri Moldovas tirgū, pakāpeniski palielinot lēto lidojumu tīklu no Moldovas un nodrošinot plašākas patiešām pieejamu gaisa ceļojumu iespējas. Pēdējo četru gadu laikā Wizz Air Kišiņevas maršrutos ir pārvadājusi 500 tūkstošus pasažieru, apliecinot savu lojalitāti valstij, stimulējot vietējo tūrisma un aviācijas nozari un nostiprinot lietišķās attiecības starp valstīm.
Pasažieri, kas plāno atvaļinājumā vai nedēļas nogalē doties uz kādu no septiņiem galamērķiem četrās valstīs, kas ir pieejami no Kišiņevas lidostas, var iegādāties biļetes wizzair.com, sākot tikai no 29,99 EUR*.


Uzstājoties preses konferencē Kišiņevā, Wizz Air komunikācijas vadītāja Tamāra Valuā sacīja: „Mēs ar lepnumu svinam 26. WIZZ bāzes atvēršanu Moldovas Republikā. Mēs sākām piedāvāt WIZZ lētos lidojumus Kišiņevā 2013. gadā un kopš tā laika savos lētajos reisos esam pārvadājuši 500 tūkstošus pasažieru, stimulējot vietējo tūrisma un aviācijas nozari un nostiprinot lietišķās attiecības starp Moldovu un pārējo Eiropu. Mūsu jaunās bāzes darbība Kišiņevas lidostā ir radījusi vairākas vietējās darbvietas WIZZ un mūsu sadarbības partneru uzņēmumos, vienlaikus sniedzot vēl vairāk iespēju Moldovai ar plašāku izvēli no septiņiem populāriem maršrutiem četrās valstīs lidojumiem no Kišiņevas. Ar savu auglīgo sadarbību ar Kišiņevas lidostu mēs centīsimies nodrošināt saviem Moldovas klientiem vēl plašākas iespējas ceļot pa Eiropu ar WIZZ lētajiem lidojumiem. Mūsu aizrautīgās vietējās apkalpes nodrošinās izcilu ceļošanas pieredzi katram pasažierim, kurš ceļo ar WIZZ mūsu jaunajā Airbus lidmašīnā A320.”
„Šodien mēs esam liecinieki svarīgam notikumam Kišiņevas lidostas attīstībā. Wizz Air bāzes atvēršana Kišiņevā vēlreiz apliecina, ka pieaug mūsu lidostas nozīme aviācijas nozarē. Darbības bāze nozīmē vairāk lidojumu uz dažādām Eiropas pilsētām, kas stimulēs vietējo darba tirgu aviācijas un tūrisma nozarē. Avia Invest cer turpināt sava piedāvājuma paplašināšanu ar vairāk zemo cenu maršrutu no Kišiņevas lidostas,” sacīja Kišiņevas lidostas vadītājs Petru Žardans.

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 79 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 500 maršrutos, savienojot 138 galamērķus 40 valstīs. Wizz Air aptuveni 3 000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 23 miljonu pasažieru izvēli 2016. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA)vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.
* Vienā virzienā, ieskaitot visus nodokļus un obligātos maksājumus.
** http://www.airbus.com/newsevents/news-events-single/detail/2017-price-adjustment-for-airbus-modern-fuel-efficient-aircraft/
*** Starptautiskā lidostu padome iesaka izveidot uz vietas 750 darbvietu uz katru miljonu gadā pārvadāto pasažieru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29629493sec.