TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Tez Tour» uzsāk ceļojumus uz populāro Itālijas galamērķi – Rimini

Latvijas vadošais tūrisma operators Tez Tour pēc vairāku gadu pārtraukuma svētdien (25.06.) atsāka ceļojumus uz populāro Itālijas galamērķi – Rimini, informēja uzņēmumā.

“Beidzoties Covid pandēmijai, mēs redzam, ka 2022./2023.gada tūrisma sezonas ietvaros ievērojami ir pieaudzis pieprasījums pēc Eiropas valstu, kā arī tuvākiem galamērķiem,” saka Tez Tour Latvia vadītājs Konstantīns Paļgovs, piebilstot, ka pašreizējās ekonomiskās un politiskas situācijas dēļ arvien vairāk cilvēku izvēlas galamērķus Eiropā, līdz ar to Tez Tour uz to ir reaģējis un šogad ceļotājiem piedāvā vairākus jaunus galamērķu – Halkidiki pussalu Grieķijā, kā arī Rimini un Sardīnijas salu Itālijā.

Pirmais čarterreiss uz Rimini (Itālijas Adrijas jūras piekrasti) tika veikts svētdien un turpmāk katru svētdienu līdz augusta beigām (27.08. pēdējais lidojums turp, bet atpakaļ –03.09.). Visi reisi tiks veikti ar jaunajām A220-300 lidmašīnām sadarbībā ar nacionālo aviokompāniju AirBaltic.

“Katrs jauns maršruts, kas papildina no Rīgas tieši sasniedzamo galamērķu klāstu, ir ieguvums mūsu pasažieriem. Esam priecīgi, ka Tez Tour paplašina piedāvājumu mūsu ceļotājiem un Rimini pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal atgriežas mūsu maršrutu tīklā,” saka Lidostas Rīga Aviācijas maršrutu attīstīšanas vadītāja Laura Audariņa.

Šajā vasaras sezonā tūroperators nodrošina ceļojumus uz 12 galamērķiem tādās valstīs kā Turcija, Grieķija, Itālija, Bulgārija, Gruzija u.c. un līdz šim visi plānotie reisi tiks veikti simtprocentīgi bez aizķeršanās.

Šogad vasaras sezonā Tez Tour plāno apkalpot aptuveni 30 tūkstošus tūristu, kas būs par 15% vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu un, pateicoties pieprasījuma pieaugumam, attiecīgi plānots arī kāpināt apgrozījumu – par 30% salīdzinājumā ar 2022. gadu.

Starptautiskais tūrisma operators Tez Tour Latvijā strādā kopš 2002. gada. Tez Tour organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas Tez Tour nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42708302sec.