TŪRISMA BIZNESS | Bizness

RateHawk paplašina savu viesnīcu atsauksmju datu bāzi, pievienojot Expedia Group atsauksmes

RateHawk.com, tiešsaistes viesnīcu, aviobiļešu un transfēru rezervēšanas sistēma profesionāļiem ceļojumu jomā, paziņoja par jaunu partnerību ar Expedia Group, vienu no vadošajiem ceļojumu nozares uzņēmumiem. No šī brīža RateHawk integrēs pārskatus no platformām Expedia, Hotels.com un Vrbo savā esošajā atsauksmju datubāzē, kas iegūta no Tripadvisor un RateHawk pakalpojumu lietotājiem. Sadarbība nodrošinās ceļojumu profesionāļiem piekļuvi vienai no visaptverošākajām viesnīcu atsauksmju klāstiem tirgū.

Pateicoties atsauksmju apvienošanai no Expedia Group platformām, RateHawk atsauksmju datubāze ir palielinājusies par iespaidīgajiem 17,8 % un tagad ietver vairāk nekā 136 miljonus pārbaudītu atsauksmju par viesnīcām, apartamentiem un citām naktsmītnēm visā pasaulē. Katra no jauna pievienotā platforma nosaka augstus standartus un prasības atsauksmju nosūtīšanai, nodrošinot, ka tās pēc izbraukšanas ir atstājuši reāli viesi. Turpmāka atsauksmju datubāzes paplašināšana palīdzēs ceļojumu aģentiem veikt apzinātu viesnīcu izvēli un garantēt, ka izvēlētie varianti atbilst klientu vēlmēm un cerībām.

Felikss Špīlmans, Emerging Travel Group, RateHawk mātes uzņēmuma, ģenerāldirektors, komentēja: "RateHawk cenšas izstrādāt instrumentus, kas palīdz ceļojumu profesionāļiem strādāt efektīvāk. Mūsu platforma piedāvā izvēli no 2,2 miljoniem izmitināšanas iespēju 220 valstīs. Orientēšanās šajā plašajā iespēju klāstā var šķist sarežģīta un aizņemt daudz laika. Ņemot vērā vispārējo pieredzi un uzticamus iepriekšējo viesu viedokļus, ceļojumu aģenti var sašaurināt izvēli un koncentrēties uz saviem klientiem vispiemērotākajām izmitināšanas iespējām. Tas ievērojami atvieglos lēmumu pieņemšanas procesu un nodrošinās ceļotājiem komfortablu un neaizmirstamu iespaidu".

Jaunpievienotās atsauksmes jau ir pieejamas vietnē RateHawk. Šis jaunais saturs plašāk aptvers viesnīcas ASV, kā arī Āzijas un Eiropas valstīs.

Agrāk šajā mēnesī uzņēmums RateHawk paziņoja par sava zīmola vizuālā stila atjaunināšanu un interfeisa izmaiņām. Jaunā grafika atspoguļo RateHawk apņemšanos paaugstināt ceļojumu aģentu darba efektivitāti un dot viņiem iespēju pilnveidoties savā darbā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42447186sec.