TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic pievienojas Bombardier C Series Aircraft Smart Parts programmai

Bombardier Commercial Aircraft un Latvijas lidsabiedrība AS Air Baltic Corporation (airBaltic) šī gada 12.jūlijā paziņoja, ka aviokompānija izraudzījusies Bombardier Smart Parts programmu, lai nodrošinātu rezerves daļu atbalstu tās 20 pilnībā jauno C Series lidmašīnu flotei. Šis piecu gadu līgums pozicionē airBaltic kā otro C Series Smart Parts programmas klientu, un tas nodrošinās lidsabiedrībai visaptverošu rezerves daļu apkopes, remontu un kapitālremonta (MRO) pakalpojumus, piekļuvi stratēģiski izvietotām rezerves daļu apmaiņas bāzēm un uz vietas esošus krājumus, kas atradīsies lidsabiedrības centrā Rīgā, Latvijā.


airBaltic būs pirmā lidsabiedrība pasaulē, kura 2016. gada otrajā pusē saņems un uzsāks lidojumus ar Bombardier CS300 Series lidmašīnām. airBaltic kopumā ir pasūtījusi 20 CS300 lidaparātus.


“airBaltic ir viens no uzticamākajiem Q400 lidmašīnu operatoriem Eiropā, un svarīgs faktors
šiem panākumiem, ir ātra rezerves detaļu pieejamība,” norādaairBalticoperatīvās vadības direktorsMartins Sedlackis (Martin Sedlacky). „airBaltic plāno kļūt par pasaulē uzticamāko CS300 lidmašīnu operatoru un mēs esam patiesi gandarīti, ka Bombardier Smart Parts programma tagad ir daļa no mūsu daudzpusīgā optimizācijas procesa, lai realizētu šo mērķi ar klasē labākajām izmaksām.”

„Mēs esam priecīgi, ka CS300 lidmašīnu pirmais klients airBaltic pievienojas mūsu Smart Parts programmai,” sacīja Bombardier Commercial Aircraft viceprezidents un klientu apkalpošanas ģenerāldirektors Tods Jangs (Todd Young). „Nodrošinot garantētu rezerves daļu pieejamību un izmaksu prognozējamību, mēs sagaidām, ka mūsu Smart Parts programma ieņems svarīgu lomu, lai palīdzētu airBaltic veiksmīgi sākt, kā arī ilgtermiņā izmantot pilnībā jaunās CS300 Series lidmašīnas.”

Par Smart Parts programmu

Bombardier Commercial Aircraft uzsākusi Smart Parts programmu, lai nodrošinātu rezerves daļu pārvaldības risinājumus Q400 lidmašīnu flotes atbalstam. Smart Parts programmas atbalstītā flote šobrīd jau ir izaugusi līdz 150 lidmašīnām, kas aptver Q400 un C Series lidaparātu klientus.

Par C Series lidaparātiem

Koncentrējoties uz 100 līdz 150 sēdvietu tirgus segmentu, Bombardier ir izstrādājis C Series lidmašīnu, lai nodrošinātu nesalīdzināmus ekonomiskos ieguvumus pārvadātājiem un radītu jaunas iespējas aviopārvadājumiem ar vienas ejas lidaparātiem.

C Series lidaparātu saime, kas sastāv no CS100 un lielākām CS300 lidmašīnām, simbolizē veiktspējas un tehnoloģijas kombināciju. Rezultāts ir lidmašīnas, kas sniedz nesalīdzināmu veiktspēju un ekonomiskos ieguvumus 100 līdz 150 sēdvietu tirgus segmentā un par 18% mazākas izmaksas uz vienu pasažieri, padarot tās par ideālu kandidātu, lai papildinātu lielākas, šaura korpusa lidmašīnas. Aviokompānijas tagad var veikt lidojumus maršrutos, kas iepriekš nebija rentabli vai pat iespējami.

Papildus labākajiem ietaupījumiem šajā segmentā, C Series lidmašīnās Bombardier būtisku uzsvaru licis uz salona uzlabojumiem, lai pasažieriem nodrošinātu ērtu ceļošanu. C Series lidmašīnās ir plašākas sēdvietas, virs sēdvietām ir izvietoti bagāžas nodalījumi un ir plašāki logi, kas pasažieriem nodrošina augstāku komfortu.

CS100 un CS300 lidmašīnām ir vairāk nekā 99% rezerves daļu saderība, kā arī vienāds pilota tipa reitings. Revolucionārais Pratt & Whitney PurePower® PW1500G dzinējs apvienojumā ar modernizētu aerodinamiku nodrošina mazāku degvielas patēriņu, skaņas un izmešu piesārņojumu, padarot C Series par sabiedrībai draudzīgāko lidmašīnu.

Par airBaltic

Dibināta 1995.gadā, airBaltic ir punktuālākā lidsabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80,05% akciju, bet Ralfam-Dīteram Montāgam-Girmesam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%.

airBaltic flotē ir 24 lidmašīnas: 12 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

Par Bombardier
Bombardier ir pasaulē vadošais lidmašīnu un vilcienu ražotājs. Raugoties nākotnē, Bombardier attīsta mobilitāti visā pasaulē, atbildot uz prasībām pēc lielākas efektivitātes, ilgtspējas un patīkama transporta. Mūsu transportlīdzekļi, pakalpojumi un darbinieki ir tas, kas padara mūs par globālu līderi transporta nozarē.

Bombardier galvenā biroja ēka atrodas Monreālā, Kanādā. Mūsu akcijas tiek kotētas Toronto fondu biržā, kā arī mēs esam kotēti Dow Jones Sustainability North America indeksā. Fiskālajā gadā, kas noslēdzās 2015.gada 31.decembrī, mēs reģistrējām ienākumus 18,2 miljardu dolāru apmērā. Jaunākā informācija ir pieejama bombardier.com vai tviterī @Bombardier.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
7 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35656977sec.