Šovasar visbiežāk auto nomā Itālijā, Spānijā un Vācijā; ceturtajā vietā - Latvija

Auto nomas uzņēmuma “Booking Group Corporation” platformas EconomyBookings.com apkopotā statistika liecina, ka 2023. gada vasaras sezonā dodoties uz ārvalstīm, Latvijas iedzīvotāji visbiežāk auto nomas pakalpojumus izmanto Itālijā, Spānijā un Vācijā.

Apkopotie dati atklāj arī interesantu tendenci, ka ceturtā populārākā valsts, kurā iedzīvotāji nomā automašīnas ir Latvija, kas skaidrojams ar to, ka vasaras sezonā cilvēki dodas garākos atpūtas braucienos un nomā automašīnas ilgtermiņā.

“Auto nomas popularitātes pieaugums Latvijā ļauj secināt, ka iedzīvotāji izbauda atpūtu, vasarā dodot priekšroku ceļojumiem ar auto pa Baltijas valstīm, tāpēc arī vērojams, ka ilgtermiņa nomas vietējā tirgū kļūst pieprasītākas. Šādā gadījumā mūsu piedāvātie pakalpojumi ir izdevīgāki, nekā īstermiņa auto īres iespējas, kas ir ērtas tad, ja mašīna nepieciešama uz īsu pārbraucienu,” pauž “Booking Group Corporation" valdes priekšsēdētājs Alens Baibekovs.

Analizējot datus par iedzīvotāju auto nomas pakalpojumu tendencēm vasaras sezonā, var secināt, ka populāri ceļojumu galamērķi ir arī Portugāle, Grieķija un Kipra, kuras ieņem vietu starp desmit biežākajiem vasaras tūrisma galamērķiem, kuros tiek nomāti automobiļi. Šī tendence rāda, ka neskatoties uz to, ka Latvijā ir silti laikapstākļi, iedzīvotāji vasaras sezonā tāpat dodas uz dienvidu valstīm, kurās ir īpaši karsts klimats.

Rezervējot auto tiešsaistes platformā EconomyBookings.com, iespējams izvēlēties ērtāko mašīnas saņemšanas lokāciju. Šajā vasarā populārākās vietas ir Milānas Malpensas un Bergamo lidostas Itālijā. Ceturtā populārākā auto saņemšanas vieta ir Malagas lidosta, savukārt, piektā – Barselonas lidosta Spānijā.

 A.Baibekovs atklāj: “Populāro galamērķu auto nomas tendences pēdējo gadu laikā ir diezgan nemainīgas un pirmajās vietās gan ziemas, gan vasaras sezonās visbiežāk ir Itālija, Spānija un Vācija. Nemitīgi apkopojam datus par klientu auto nomas paradumiem pasaulē, kas ļauj izdarīt secinājumus par tūrisma nozares attīstību un varam pielāgot piedāvāto pakalpojuma klāstu atbilstoši pieprasījumam.”

Uzņēmuma dati liecina, ka EconomyBookings.com tiešsaistes platformā ziemas sezonas populārākie auto nomas galamērķi bija Itālija, Polija, Spānija, Vācija, Grieķija un Malta. Savukārt, Latvija pēc auto nomas regularitātes ziemā ieņēma vien septīto vietu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Europcar
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.43196988sec.