Sixt piedāvā nomāt auto, izmantojot lietojumprogrammas mobilajām ierīcēm [1]

Viens no vadošajiem auto nomas pakalpojumu sniedzējiem Latvijā Sixt auto noma piedāvā iPhone, iPad, Blackberry un citu viedtālruņu un planšetdatoru lietotājiem veikt automašīnu rezervācijas, pārbaudīt esošo rezervāciju statusus un sameklēt tuvāko Sixt auto nomas biroju, esot mājās, darbā vai pārvietojoties. Sixt ir pirmā auto noma pasaulē, kas piedāvā savus pakalpojumus populārāko mobilo ierīču lietotājiem.

Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs: “Tagad arī Baltijā, atverot Sixt lietojumprogrammu savā iPhone vai citā viedtālrunī, ikviens klients vēl ērtāk un ātrāk var plānot ceļojumus vai biznesa braucienus. Ērti lejupielādējamā Sixt lietojumprogramma papildinās virkni veidus, kā klienti var saņemt auto nomas pakalpojumus – ne tikai zvanīt, rezervēt internetā, pieteikt Sixt auto nomas birojos vai pie mūsu sadarbības partneriem, bet tagad arī no viedtālruņiem vai planšetdatoriem, esot mājās, darbā vai pārvietojoties.”

Sixt ir tehnoloģisko inovāciju līderis auto pakalpojumu sniegšanas jomā un piedāvā dažādus risinājumus, lai padarītu auto nomas pakalpojumu saņemšanu efektīvāku, lētāku un ērtāku. Sixt lietojumprogrammas mobilajām ierīcēm ir pieejamas deviņās valodās tajā skaitā angļu, vācu un krievu. Izmantojot Sixt lietojumprogrammas, lietotāji var veikt vai atcelt automašīnas rezervāciju, sekot līdzi aktuālajiem Sixt piedāvājumiem, pārbaudīt esošās rezervācijas statusu, ja klients jau atrodas ceļojumā vai biznesa braucienā, sameklēt tuvāko Sixt auto nomas biroju, plānot brauciena maršrutu, kā arī pēc izvēles saņemt GPS pakalpojumus vai iegādāties apdrošināšanu.

Jauno tehnoloģiju izmantošanu auto nomas rezervāciju veikšanai Sixt prezentēja starptautiskā tūrisma izstādē – gadatirgū “Balttour 2011”, kas notika 11. - 13. februārī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādes laikā ikvienam interesents saņēma konsultācijas un iepazinās ar auto nomas rezervācijas iespējām mobilajās ierīcēs.

Sixt ir vienīgā auto noma pasaulē, kas nodrošina pielāgotas lietojumprogrammas visām populārākajām mobilajām ierīcēm kā iPhone, iPad, Blackberry un ierīcēm, kas darbojas ar Android operētājsistēmu. Pat, ja klientam nav viedtālruņa vai planšetdatora, auto nomas rezervāciju ir iespējams veikt mobilajā tālrunī, izmantojot WAP vai interneta pieslēgumu. Plašāka informācija par automašīnu rezervāciju izmantojot mobilās ierīces: http://www.sixt.lv/.

Sixt turpina nostiprināt savas pozīcijas Baltijas tirgū. Pašlaik uzņēmums auto nomās Baltijā piedāvā vairāk kā 100 automašīnu, ne vecākas par 2 gadiem. Sixt auto nomas biroji atrodas visās Baltijas valstu galvaspilsētās – Rīgā, Tallinā un Viļņā, kā arī šo pilsētu lidostās.

Visas Sixt lietojumprogrammas ir iespējams lejupielādēt Sixt mājas lapā: http://lv.sixt.com/auto-nomas-pakalpojumi/sixt-mobile-rezervacija/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ilmārs 02/21/2011 11:59 Nav tiesa - šī pompozā ziņa nav patiesa - eksistē arī Budget Car rental programma, vismaz Android platformai - pats lietoju.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00100088sec.