Sixt pirmais Čehijā piedāvā nomāt elektromobiļus

Viens no vadošajiem auto nomas pakalpojumu sniedzējiem Sixt ir pirmais, kas piedāvā Smart elektromobiļus īstermiņa nomai Čehijā. Smart elektromobiļi darbojas ar elektrību un ir pilnībā piemēroti braukšanai pilsētas vidē.

Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs: “Pateicoties zaļajai domāšanai un Eiropas prasībām samazināt CO2 izmešus apjomu, elektromobiļu izmantošana Eiropā kļūst arvien izplatītāka. Līdz šim elektromobiļus Sixt īstermiņa nomā varēja izmantot Rietumeiropā – Vācijā, Dānijā un citur. Tagad tas ir iespējams Austrumeiropā – Čehijā. Ieviešot atbilstošu infrastruktūru, visai drīz arī Latvijā elektromobiļi nebūs eksotika, bet gan pilsētas ikdienas sastāvdaļa. Jau tagad atsevišķi lielie uzņēmumi ir izvēlējušies papildināt savu autoparku ar elektromobiļiem. Izmantojot starptautisko pieredzi, Sixt ir kompetents piedāvāt elektromobiļus īstermiņa un ilgtermiņa nomai arī Baltijā.”

Pieci Smart elektromobiļi ir pieejami īstermiņa nomai Prāgā kopš šī gada jūnija. Ņemot vērā elektromobiļu zemās lietošanas izmaksas, Sixt paredz lielu pieprasījumu nomai Prāgas iedzīvotāju, studentu un jauno tehnoloģiju entuziastu vidū. Smart elektromobiļa auto nomas maksa ir 14,50 LVL (499 CZK). Viena auto uzlāde maksā aptuveni 3 LVL (100 CZK). Smart elektromobiļus iespējams nomāt www.sixt.lv.

Mercedes-Benz ražotie Smart elektromobiļi ir divvietīgi auto ar maksimālo braukšanas ātrumu 110km/h. Pilna elektromobiļa uzlāde ļauj veikt līdz pat 135km tālu ceļu. Auto veiktspēju var ietekmēt gaisa kondicioniera vai apkures lietošana, taču atbilstoši ieteicamajai auto lietošanai pilsētas apstākļos, ietekmes faktors ir ļoti neliels. Auto uzlādēšanu iespējams veikt jebkurā publiskā auto uzlādēšanas stacijā vai mājas apstākļos pie parastās rozetes. Auto uzlādes laiks ir atkarīgs no auto lietošanas ikdienā. Visērtāk auto pilnībā var uzlādēt nakts laikā.

Sixt ir tehnoloģisko inovāciju līderis Eiropā auto pakalpojumu sniegšanas jomā un piedāvā dažādus risinājumus, lai padarītu auto nomas pakalpojumu saņemšanu efektīvāku, lētāku un ērtāku. Iepriekš jau Sixt laida klajā lietojumprogrammas mobilajām ierīcēm, kas ir pieejamas deviņās valodās tajā skaitā angļu, vācu un krievu. Izmantojot Sixt lietojumprogrammas, lietotāji var veikt vai atcelt automašīnas rezervāciju, sekot līdzi aktuālajiem Sixt piedāvājumiem, pārbaudīt esošās rezervācijas statusu, ja klients jau atrodas ceļojumā vai biznesa braucienā, sameklēt tuvāko Sixt auto nomas biroju, plānot brauciena maršrutu, kā arī pēc izvēles saņemt GPS pakalpojumus vai iegādāties apdrošināšanu.

Sixt ir vienīgā auto noma pasaulē, kas nodrošina pielāgotas lietojumprogrammas visām populārākajām mobilajām ierīcēm kā iPhone, iPad, Blackberry un ierīcēm, kas darbojas ar Android operētājsistēmu. Pat, ja klientam nav viedtālruņa vai planšetdatora, auto nomas rezervāciju ir iespējams veikt mobilajā tālrunī, izmantojot WAP vai interneta pieslēgumu. Plašāka informācija par automašīnu rezervāciju izmantojot mobilās ierīces: www.sixt.lv.

Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā.Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk kā 105 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

 

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gada jūnijā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk nekā septiņus gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44207311sec.