Sixt uzlabo aplikāciju Android viedtālruņiem

Auto nomas uzņēmums Sixt papildinājis Android aplikāciju ar jaunām funkcijām, kas padara auto nomas rezervāciju, izmantojot viedtālruņus, vēl vieglāku un ērtāku. Uzlabotā aplikācijas versija piedāvā iespēju salīdzināt cenas, veicot priekšapmaksas rezervāciju, izmantot QR kodu automašīnas saņemšanai un citas opcijas.

Sixt uzlabotās Android aplikācijas īpašā filtra funkcija atvieglo automašīnas izvēli, ļaujot meklētājā atlasīt katra individuālajām vajadzībām un prasībām atbilstošāko auto. Tāpat aplikācijas lietotāji var piekļūt savu darbību vēsturei, ērti pārskatīt Sixt aktuālos piedāvājumus un piekļūt rezervācijas datiem izmantojot rezervācijas numuru un QR kodu. Jaunā kodu sistēma atbrīvo no ierastā papīru darba un formalitātēm, jo pēc rezervācijas pabeigšanas, operētājsistēma nosūta uz uz viedtālruni kodu, kuru var noskenēt pie kases jebkurā automašīnas izsniegšanas vietā. Tādējādi klients tiek atbrīvots no ierastā papīru darba un formalitātēm un var ātri un ērti saņemt automašīnu. Uzlabotā Android aplikācija ir pieejama vācu, angļu, franču, spāņu, itāļu, grieķu, poļu, zviedru, čehu, ungāru, turku un ebreju valodā.

Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs: "Sekojot tehnoloģiju attīstībai, Sixt bija pirmā auto noma pasaulē, kas uzsāka pakalpojumu sniegšanu mobilajās ierīcēs, lai nodrošinātu ērtu, pārskatāmu un vienmēr pieejamu auto nomu. Cilvēku ikdiena kļūst aizvien mobilāka, līdz ar to pieaug arī klientu prasības, tādēļ mēs sekojam līdzi, lai regulāri uzlabotu aplikācijas un papildinātu tās ar klientiem būtiskām funkcijām."

Sixt Android aplikācija piedāvā arī jau zināmus pakalpojumus, to skaitā, jebkuras automašīnas rezervēšanu, auto nomas biroju un klientu apkalpošanas centru uzskaitījumu un kontaktus, kā arī maršruta plānotāju.

Sixt nodrošina pielāgotas aplikācijas visām populārākajām mobilajām ierīcēm, tai skaitā iPhone, iPad, Blackberry, WebOS un Windows 7 Phone, kas darbojas ar Android un Bada operētājsistēmām.

Plašāka informācija par automašīnu rezervāciju, izmantojot mobilās ierīces, pieejama www.sixt.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51445794sec.