«Renault» atklāj pirmo 100% elektroautomobiļu pilsētu Francijā

Pilsētas Apī iedzīvotāji Arjēžas departamentā, kas ir viena no izolētākajām Francijas pilsētām, pateicoties jaunajam Renault ZOE, pāriet uz elektriskajām automašīnām.

Elektriskās mobilitātes attīstība pēdējos gados ir kļuvusi par nozīmīgu sociālo jautājumu. Ir cerības izveidot labāku un zaļāku pasauli, kur kādu daļu no tās veidotu arī elektromobilitāte.

Lai parādītu, ka pāreja uz elektriskajām automašīnām ir iespējama un pieejama ikvienam, Renault sadarbībā ar Publicis ir izstrādājis plānu, kurš paredz izveidot pirmo 100% elektroautomobiļu pilsētu Francijā. Šī pilsēta ir Apī. Trīs gadus Arjēžas departamenta pilsētiņas iedzīvotāji varēs pārvietoties ar jaunajiem Renault ZOE modeļiem un dalīties iespaidos.

Ja Apī iedzīvotāji, kuri veido vienu no visizolētākajām kopienām, var izmantot elektromobilitātes priekšrocības, tas nozīmē, ka to var paveikt teju vai ikviens. Viņu pieredze un iespaidi veidos jaunu nodaļu Francijas pilsētu un ciematu vēsturē – ja šī pilsēta var pārslēgties uz elektriskā transporta izmantošanu, kāpēc gan to nevarētu citi?

Elektromobiļi vairs nav raksturīgi tikai lielajām pilsētām. Tie ir sastopami visur. Turklāt Francijā turpina attīstīties uzlādes infrastruktūra. 2020. gada pirmajā ceturksnī elektrisko transportlīdzekļu tirgus Francijā trīskāršojās.

Renault, kas pēdējo 8 gadu laikā ir bijis šī dinamiskā tirgus augšgalā, apliecina savu līdera pozīciju Francijā, laižot klajā jauno ZOE – pārdotāko flagmani, kurš ir kļuvis par segmenta etalonu ar vairāk nekā 100 000 pārdotajām vienībām.

Ja tas ir iespējams Apī, tas ir iespējams jebkur!

Pirmo reizi Renault, trīs gadu laikā, nodrošinās katrai pilsētas mājsaimniecībai jauno ZOE. Uzņēmums pilsētā uzstādīs visu nepieciešamo uzlādes infrastruktūru. Tāpat būs pieejami trīs publiskie maksas uzlādes punkti.

Jaunais ZOE, kura kilometrāžas diapazons WLTP ciklā ir līdz 395 km un kuru var uzlādēt 150 km nobraukumam jau 30 minūšu laikā, ir ideāls auto šim projektam, lai parādītu  daudzās elektromobilitātes priekšrocības.

Renault šo oriģinālo un inovatīvo plānu Apī ieviesa 2020. gada 21. jūlijā un projektā atklāšanā piedalījās pilsētas mērs, vietējo iestāžu ierēdņi, kā arī šajā projektā iesaistītie Renault pārstāvji.

Renault sekos līdzi jauno ZOE lietotājiem, lai sniegtu atbalstu pārejā uz pilnībā elektrisko transportu.

Ar šo plānu Renault izvirza sev īstenu izaicinājumu – mainīt robežas un lauzt stereotipus  par elektromobilitāti. Apī iedzīvotāji kļūs par šī izaicinājuma vēstniekiem, lai pierādītu, ka pāreja uz elektrisko transportu ir vienkārša un nesarežģīs ikdienas dzīvi.

Par Renault

Renault ir starptautisks uzņēmums, kurš ražo automašīnas jau kopš 1898. gada. Pašlaik uzņēmums ir starptautiska vairāku zīmolu grupa ar 40 rūpnīcām, 12 700 tirdzniecības vietām un vairāk nekā 180 tūkstošiem darbinieku. 2019. gadā uzņēmums ir pārdevis gandrīz 3,8 miljonus automobiļu 134 valstīs. Lai risinātu galvenos nākotnes tehnoloģiskos uzdevumus, turpinot īstenot rentablas izaugsmes stratēģiju, Renault koncentrējas uz starptautisku paplašināšanos. Lai saņemtu vairāk informācijas, apmeklējiet vietni www.renault.fr

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5162189sec.