«Volkswagen» uzsāk jaunā «Tiguan» iepriekšpārdošanu Latvijā

2023. gada 27. novembrī Latvijā sākas jaunā Volkswagen Tiguan iepriekšpārdošana. Balstoties uz viena no Volkswagen populārākā modeļa panākumiem, jaunākais vidēja izmēra SUV ienāk Baltijas tirgū ar modernākajām tehnoloģijām un valdzinošu, harizmātisku dizainu. Trešās paaudzes Tiguan jau tagad iespējams pasūtīt tuvākajos Volkswagen dīleru centros. Jaunā Volkswagen Tiguan sākumcena Latvijā ir 31 300 eiro.

“Kopš 2018. gada Baltijas valstīs ir pārdoti gandrīz 10 000 jaunu Tiguan automobiļu, un aptuveni 3 000 no tiem tieši Latvijā. Mūs vada vīzija, ka šim modelim ir jākļūst tik populāram, lai ikviens zinātu kādu šī modeļa īpašnieku. Tiguan atbilst virknei prasību, ko no automašīnas sagaida mūsu klienti, sākot ar praktiskumu, dizainu, un beidzot ar to, ka tas ir uzticams ikdienas sabiedrotais. Pieprasījums pēc SUV automobiļiem joprojām ir augošs. Tādēļ ar jauno modeli, kam ir premium klases dizains, tehnoloģijas, mērenā un plug-in hibrīda sistēmas, esmu pārliecināts, ka mēs varam dubultot Tiguan īpašnieku skaitu Baltijā,” atklāj Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Justs Nekrošus (Justas Nekrošius).

Jaunais Tiguan ir būtiski uzlabots, pateicoties MQB evo platformas tehnoloģiskajiem sasniegumiem. Jaunā plug-in hibrīda piedziņa, kas sniedz iespēju ar elektroenerģiju nobraukt pat 100 kilometrus, padara šo SUV efektīvāku nekā jebkad agrāk. Turklāt visās eHybrid versijās uzlāde ar maiņstrāvu būs ātrāka, un pirmo reizi standarta aprīkojumā būs iespējama arī ātrā uzlāde ar līdzstrāvu. Uz ceturtās paaudzes modulārās informācijas un izklaides sistēmas matricas MIB4 balstītais digitālais displejs Digital Cockpit uzrāda nepieciešamo informāciju un nodrošina digitālo pakalpojumu un lietotņu pieejamību automašīnā.

Vadības koncepts izstrādāts tā, lai tas būtu vienkāršs un ērts. Turklāt tādas jaunās sistēmas kā pneimatiskās masāžas funkcija priekšējiem sēdekļiem vai IQ.LIGHT HD matrix priekšējie lukturi, kas pirmo reizi izmantoti Tiguan, ir pārņemtas no flagmaņa Volkswagen Touareg. Jaunā adaptīvā balstiekārtas kontroles sistēma DCC Pro optimizē komfortu un dinamiku.  Jaunie ergoActive Plus sēdekļi ar pneimatisko četru virzienu jostasvietas balsta regulēšanu un pneimatisko 10 kameru spiediena punktu masāžas funkciju atbilst Tiguan augstākās kvalitātes standartiem. Turklāt ir pieejama programmēšanas funkcija automātiskai sēdekļu apsildes vai ventilācijas aktivizēšanai pie noteiktas ārējās temperatūras.

Tiguan jau bāzes aprīkojumā ir pieejams ar vairākām asistentu sistēmām. Papildus Side Assist (braukšanas joslu maiņas asistents), Front Assist (autonomā avārijas bremzēšanas sistēma), Lane Assist (joslu saglabāšanas asistents) un Rear View (atpakaļskata kameras sistēma) tās iekļauj arī dinamisko ceļa zīmju atpazīšanu. Pieejams arī plašs papildaprīkojuma sistēmu klāsts. To vidū ir Park Assist atmiņas funkcija stavvietā novietošanas asistentam vai arī Trailer Assist (asistētai manevrēšanai ar piekabi).

Jaunā Tiguan garums pieaudzis par aptuveni trīs centimetriem. Augstums, platums un garenbāze palikusi gandrīz nemainīga salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli. Lai gan SUV ir tikai nedaudz garāks, tā bagāžas nodalījuma ietilpība ir palielinājusies par 37 litriem līdz 652 litriem gadījumā, ja bagāžas nodalījums aizpildīts līdz aizmugurējo sēdekļu atzveltņu augstumam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49354601sec.