Rīgā ieradīsies elektromobiļu rallija dalībnieki

Pirmdien, 28. oktobrī pulksten 18.30 Rātslaukumā ieradīsies elektromobiļu rallija Sanktpēterburga – Montekarlo dalībnieki, savukārt, ap pulksten 19.30 notiks rallija pirmā posma Tallina – Pērnava - Rīga uzvarētāju apbalvošana.

Visi elektromobiļi būs apskatāmi Rātslaukumā līdz pulksten 21.30, kad tiks dots starts rallija posmam maršrutā Rīga – Jelgava – Paņeveža – Kauņa.

Šogad elektromobiļu rallijā piedalīsies 35 pilsētas no 10 valstīm: Krievijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Čehijas, Vācijas, Šveices, Itālijas un Monako. Rallijs sākas 26. oktobrī Sanktpēterburgā un tā finišs paredzēts 6.novembrī Montekarlo, Starptautiskā miera un sporta foruma (Peace and Sport International Forum) atklāšanas dienā.

Rallija patroni ir V.E. Monako princis Alberts II, Sanktpēterburgas gubernators Georgijs Poltavčenko (Георгий Полтавченко), Monako Prinča Alberta II fonds, Monako organizācija "Miers un Sports" ("Peace and Sport") un fonds "Dzimtenes nākotnei" ("The Future of Homeland").

Visu rallija maršrutu brauks seši elektromobiļi Katrā atsevišķajā rallija posmā dalībnieku skaits būs dažāds, jo organizatori ir paredzējuši, ka interesenti var pieteikt savu dalību un cīnīties par balvām jebkurā posmā, atbilstoši savām vēlmēm un tehniskajām iespējām. Braucēji var piedalīties "Baltijas posmā" (Krievija, Somija, Igaunija, Latvija un Lietuva), "Autostrādes posmā" (Polija, Čehija, Vācija un Šveice), "Adrijas posmā" (Itālija un Monako), kā arī jebkurā no starppilsētu posmiem. Rallija posmu uzvarētāji saņems balvas un katrs, kas finišējis, diplomus. Tāpat arī īpašās kategorijās varēs sacensties elektromotociklu un hibrīda auto īpašnieki.

Rallijam "Tallina – Montekarlo" ir 83 gadu sena vēsture. Tas tika atjaunots 2011. gadā un pirmo reizi tajā sacentās elektromobiļi.

Plašāka informācija par ralliju mājas lapā www.electricmarathon.eu un sociālajā tīklā www.facebook.com/electricmarathon .

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
Latvija 35 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76128697sec.