Kā veiksmīgi pirkt un pārdot automašīnu: pieredzējušu auto ekspertu padomi

Sākoties jaunajai rudens sezonai, viens no vadošajiem TV kanāliem "Discovery Channel" Latvijas skatītājiem piedāvās jaunākās skatītāju jau iecienītā raidījuma "Wheeler dealers" ("Auto tirgotāji") epizodes. Raidījuma vadītājs, pieredzējušais automašīnu tirgotājs ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi Maiks Brīvers (Mike Brewer), iepazīstinās ar jaunākajām tendencēm automašīnu tirgū un sniegs padomus, kā pēc iespējas veiksmīgāk restaurēt un pārdot auto.  
Raidījuma "Wheeler dealers" veidotāji iegādājas savu laiku nokalpojušas, bet klasiskas un vērtīgas automašīnas, un restaurē tās, lai pārdotu tālāk par daudz augstāku cenu. "Cilvēki aizvien vairāk iegulda savas finanses taustāmās lietās - nekustamajos īpašumos, automašīnās un dārglietās, tādēļ arī automobiļu vērtība pieaug," nozari raksturo automašīnu eksperts M.Brīvers.
Salīdzinot ar klasiskajiem automobiļiem, kuru ražotāji daudz uzmanības pievērsa dizainam, mūsdienu automašīnas kļuvušas daudz praktiskākas, uzskata M.Brīvers. "Es nedomāju, ka pēc 30 vai 40 gadiem piedzīvosim to nostalģiju, kas mūs pārņem šobrīd, skatoties, piemēram, uz 50. un 60. gadu automobiļiem. Liela daļa auto ražotāju koncentrējas uz praktiskumu nevis dizainu. Neraugoties uz to, mūsdienu automobiļi ir tehnoloģiski ļoti augstu attīstīti. Konkurence starp ražotājiem ir ļoti sīva, kā rezultātā ieguvējs ir patērētājs. Pirms desmit gadiem, mēs nebūtu varējuši iegādāties ģimenes auto ar gaisa kondicionieri, gaisa spilveniem, navigācijas sistēmu, vieglmetāla diskiem un elektriskajiem spoguļiem. Šodien tās visas ir pašsaprotamas lietas."
Iegādājoties lietotas automašīnas, viņš iesaka izvēlēties jaunākus modeļus. "No ASV ražotājiem es dodu priekšroku Ford automobiļiem, savukārt no Eiropas pārsvarā izvēlos Volkswagen un zem tā ietilpstošos zīmolus: Volkswagen, Audi, Seat, Škoda. Arī Āzijas automobiļu tirgus pēdējo desmit gadu laikā ir veicis lielu lēcienu kvalitātes ziņā, piedāvājot kvalitāti par saprātīgu cenu, piemēram, Kia automašīnas."
Raidījuma jaunajā sezonā tā veidotāji skatītājiem piedāvās ieskatīties gan klasisku automašīnu atjaunošanas procesā, restaurējot Lincoln Continental, gan seno spēkratu atjaunošanā, kā arī mūsdienu auto uzlabošanā.
Tuvākie raidījumi:
•    27.septembrī pulksten. 11:50 - BMW Z1;
•    27.septembrī pulksten. 14:30 - AUDI TT;
•    5.oktobrī pulksten. 21:00 - Volkswagen Split-Screen;
•    19.oktobrī pulksten. 21:00 - Senie spēkrati;
•    26.oktobrī pulksten. 20:00 - Lincoln Continental.
Par "Discovery Communications"
"Discovery Communications" (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) ir pasaulē vadošais maksas TV programmu tīkls, kuru skatās 2,7 miljardi iedzīvotāju vairāk nekā 220 valstīs. "Discovery" nodrošina zinātkārus un izklaidi alkstošus skatītājus ar augstas kvalitātes saturu, kas tiek pārraidīts vairāk nekā 200 TV kanālos, to skaitā "Discovery Channel", "TLC", "Animal Planet", "Investigation Discovery" un "Science", kā arī kopuzņēmuma kanālos OWN: "Oprah Winfrey Network" un "Hub Network".
"Discovery" ir līderis izglītojošu materiālu sagatavošanā skolām, piemēram, nodrošinot skolas ar "K-12" digitālajām grāmatām. Tāpat "Discovery" piedāvā plašu online programmu portfeli, to skaitā "Discovery Digital Networks".
Centrālajā, Austrumeiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā "Discovery" sasniedz 261 miljonu skatītāju 105 valstīs, nodošinot programmas 19 valodās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 19.05.2024 Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92390203sec.