Izaicinājums: Izbaudi saullēktus un saulrietus laivās Lielajā Ķemeru tīrelī!

Vai esi gatavs piedzīvot kaut ko īpašu un neaizmirstamu? Vai vēlies baudīt harmoniju ar dabu un iegūt jaunus iespaidus? Aicinām tevi baudīt saullēktus un saulrietus Lielajā Ķemeru tīrelī!

Izvēlies: Vēlies piedzīvot maģisku enerģijas pieplūdumu ar saullēktu vai romantisku, noslēpumainu saulrietu? Izvēle ir tavā ziņā! Abi mirkļi ir vienreizēji, un katrs no tiem aizrauj ar savu īpatnību.

Saullēkti ir īpaši brīži, kad pasaule tikai pamostas no miega, un klusums vēl pārņem visu apkārtni. Ja izvēlies saullēktu braucienu, tev būs iespēja saredzēt, kā debesis pakāpeniski iekrāsojas un atspoguļojas klusajos tīreļa ūdeņos, un kādu brīdi pēc tam, miglai pakāpeniski izklīstot, atklāsies krāsu bagātība un purvu pasaules skaistums.

Bet, ja tu vairāk mīli vakarus un romantisku noskaņu, tad tev vairāk patiks saulriets laivā. Saulriets sniedz brīnišķīgu iespēju vērot, kā saule nolaižas pār horizontu, iekrāsojot debesis siltākos toņos un radošās nokrāsās. Tās ir kā dabas gleznas, kas lēnām mainās un izplūst, liekot aizrauties tavai elpai.

Lielā Ķemeru tīreļa austrumu malā ir izveidojies kanālu un saliņu labirints, kas rada neierastu un savdabīgu ainavu. Tā ir vieta, kurā laivas ļauj tev ieslīgt dabas brīnumos. Lai arī tu varētu baudīt šo pieredzi, jau sešus gadus ozolaivas.lv piedāvā saullēktu un saulrietu braucienus ar laivām.

Lai baudītu saullēkta vai saulrieta braucienus, nav nepieciešama pieredze laivošanā, jo brauciena maršruts ir viegli izpildāms un piemērots arī iesācējiem un ģimenēm ar bērniem. Šis aizraujošais piedzīvojums aizņems apmēram trīs stundas, bet tie būs neaizmirstami skaisti mirkļi, kuros tev būs iespēja izbaudīt dabas gleznotās ainavas un sajust mieru savā sirdī.

Lai piedalītos saullēkta vai saulrieta braucienos, jāreģistrējas vietnē www.ozolaivas.lv. Tur - sadaļā Kalendārs vari izvēlēties sev ērtus datumus un laikus, lai piedzīvotu šo īpašo pieredzi.

Aizmirsti par ikdienas rūpēm un dodies piedzīvojumā, kas sniegs mieru, iedvesmu un ļaus saskatīt skaistumu ikkatrā purva zāles stiebrā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52659202sec.