Tukuma novads piedāvā: Kur svinēt dzimšanas dienu bērnam ziemā

12 vietas, kur svinēt bērnu ballītes Tukumā un apkārtnē, piemērotas dažāda vecuma bērniem. Šīs izklaides un svinību vietas pavisam noteikti ir lieliska izvēle, ja vēlies, lai tava atvase no sirds izbaudītu savu dzimšanas dienu, un tajā piedzīvotais veidotu jautras, pozitīvas atmiņas par bērnībā svinētiem svētkiem kopā ar draugiem un ģimeni.

Smaidu darbnīca

Neskaitot telpu īri, te piedāvā arī animatoru jeb bērnu ballīšu pasākumu vadītāju pakalpojumus. Omulīgas telpas, bumbu baseins, gaismu un skaņu efekti, lielformāta spēles, radošās darbnīcas un vieta, kur vecākiem, kamēr bērni izklaidējas, iemalkot tēju vai kafiju!

Vairāk informācijas www.smaidudarbnica.lv, 26705817. Adrese: Pasta iela 25, Tukums, Tukuma novads

Gaisa balons

Plašas telpas bērnu ballītēm, lielais bumbu baseins ar slidkalniņu, kā arī virtuve uzkodu un dzērienu pagatavošanai. Bērniem patiks dažādās atrakcijas un rotaļlietas, kas svinības papildinās!

Vairāk informācijas 22432155. Adrese: Centrs "Gaisa balons", Pils iela 9, Tukums, Tukuma novads

Bumbu baseins “Hey Hop”

Te var svinēt gan nelielu, gan lielāku (līdz 35 personām)  bērnu ballīti. Telpās pieejamas gan Montesori aktivitātes, rotaļlietas, gan arī galda spēles, novusa galds un fotostūrītis. Turpat arī neliela virtuvīte un labierīcības, kas pielāgotas arī pašiem mazākajiem svinētājiem un viņu māmiņām.

Vairāk informācijas 25884654. Adrese: "Katrīnas centrs", Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma novads

Game O’clock

Šis spēļu nams savas durvis maziem un lieliem apmeklētājiem durvis vēra pavisam nesen, 2023.gada nogalē. Tā piedāvājumā ir gan piepūšamās atrakcijas, gan arī spēļu automāti, ko izmantot var pēc sirds patikas. Spēļu namā ļauties izklaidēm var vai nu uz stundu (stundas cenā iekļautas visas nama izklaides), divām stundām, vai – var iegādāties arī dienas biļeti. Ir iespēja noīrēt gan svētku istabu, gan privātu zāli līdz 50 personām.

Vairāk informācijas 28766016, Facebook: Game o’clock, Instagram: game_o_clock_tukums. Adrese: Talsu iela 11, Tukums, Tukuma novads.

Baltā zāle “Brīnumzemē”

"Brīnumzemes" Baltā zāle ir pieejama bērnu ballītēm, tā ir 120 kvadrātmetru plaša, gaiša un moderna telpa, kurā ērti justies var 30-45 personas. Baltā zāle padarīs ballīti atraktīvu un relaksējošu, tajā ir bumbu baseins un slidkalniņš. Kamēr bērni ļausies rotaļām, vecākiem ir iespēja atpūsties pie svinību galda.

Telpa piemērota arī semināriem un izstādēm. Telpas nomā iekļauta arī virtuves un virtuves tehnikas izmantošana, āra terase, mūzikas atskaņotājs, labierīcības, garderobe. Pie "Brīnumzemes" ir arī autostāvvieta.

Vairāk informācijas 28366603, [email protected], www.ienac-brinumzeme.lv. Adrese: Raudas iela 30c, Tukums

“Disco Mojito”

Lieliska vieta muzikālām ballītēm, ko papildinās disko gaismas un limonāde!

Vairāk informācijas 24 662 466. Adrese: Šēseles iela 1, Tukums, Tukuma novads.

Telpu īre LEMON Club

LEMON piedāvā iespēju noīrēt kluba telpas privātiem pasākumiem, bērnu ballītēm, korporatīvām ballītēm, grāmatu un mūzikas albumu atklāšanām, konferencēm kā arī cita veida pasākumiem pēc vienošanās. Piedāvājumā gan ēdināšana, gan bārs, apskaņošana, gaismošana un arī mūziķi un DJ.

Vairāk informācijas 27276364, www.lemonclub.lv. Adrese: Brīvības laukums 4, Tukums

Kafejnīca “Terase”

Ja meklē vietu bērna svētku svinībām, "Kafe Terase" piedāvā omulīgas telpas tepat, Tukuma pilsētas centrā. Būs arī mūzika un deju zona.

Vairāk informācijas (+371) 25666996; (+371) 25700505, [email protected]. Adrese: Brīvības laukums 11, Tukums

Svētku istaba “Kandava”

Viesnīcas - kafejnīcas "Kandava" uzņēmums 2023.gadā  papildināts ar spēļu/svētku istabu “Kandava”!
Arī svētku kūku un svētku uzkodas, ēdienus un dzērienus var sarūpēt turpat!

Vairāk informācijas 26406733, [email protected]. Adrese: Sabiles iela 2, Kandava, Tukuma rajons

Kafejnīcā “Pie Kristapa”

Kafejnīca "Pie Kristapa" piedāvā ne vien sarūpēt visu svētku galdam, bet izīrē arī telpas privātiem pasākumiem. Bērnu ballītēm piedāvājumā ietilpst arī bumbu baseins.

Vairāk informācijas 26 366 454, [email protected]. Adrese: Sabiles iela 6, Kandava, Tukuma novads

Kafejnīcas Apšukrogs “Grilmāja”

Kafejnīca "Apšukrogs" piedāvā svinēt svētkus un rīkot ballītes savā Grilmājā līdz 20 personām. Piedāvājumā arī dažāda veida ēdienkartes.

Vairāk informācijas 25181818, [email protected]. Adrese: "Apšukrogs", Rīgas - Ventspils šosejas 92.km, Pūres pagasts, Tukuma novads.

Apgrieztā māja Smārdē

Atpūtas un pasākumu vieta Smārdē, kur izbaudīt nesteidzīgu atmosfēru un sarīkot lielisku bērnu ballīti. Tuvojas bērnudārza izlaidums? Meklē ballītes vietu? Vēlies nosvinēt svētkus ar ģimeni? Tev lieliski derēs “Apgrieztās mājas” pasākumu vieta, kas orientēta uz ģimenes un bērnu ballītēm. Tā ir vieta, kur bērni un viesi var iztrakoties, atpūsties un izlēkāties mūsu piepūšamajās atrakcijās, paviesoties Apgrieztajā mājā, izstaigāt Spoguļu labirintu un Tornado tuneli.

Vairāk informācijas 28808606, [email protected], www.apgrieztamaja.lv. Adrese: "Guntiņas", Smārde, Smārdes pagasts, Tukuma novads

Priecīgus ikkatrus svētkus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46904898sec.